Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Μιχελογιαννάκης: Τραγικά και γελοία τα μέτρα, μας θεωρούν μαλ@@@ς!

Μιχελογιαννάκης: Τραγικά και γελοία τα μέτρα, μας θεωρούν μαλ@@@ς!

Πραξικοπηματική ενέργεια χαρακτηρίζει ο βουλευτής Ηρακλείου της ΔΗΜ.ΑΡ., Γιάννης Μιχελογιαννάκης την επιβολή νέων μέτρων, ο οποίος συμμεριζόμενος τα καθημερινά δράματα συμπολιτών μας, προαναγγέλλει ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει νέα μέτρα που θα οδηγήσουν τους Έλληνες στον γκρεμό. «Γελοία και τραγικά τα μέτρα. Μας θεωρούν μαλ...» δήλωσε ο κ. Μιχελογιαννάκης στο Ράδιο Κρήτη, τονίζοντας ότι δε θα ψηφίσει τα μέτρα.


«Θα κινήσω τη διαδικασία μέχρι τέλους, γιατί τα μέτρα είναι αντισυνταγματικά» πρόεσθεσε ο κ. Μιχελογιαννάκης, ο οποίος, μάλιστα αναφερόμενος στον πρόεδρο της ΔΗΜ.ΑΡ. Φώτη Κουβέλη δήλωσε ότι: «είναι το πιο ηθικό στοιχείο στην πολιτική, δεν μπορεί πλέον να κοιμάται τα βράδια»! Ο κ. Μιχελογιαννάκης έθεσε και έθιξε και το ζήτημα της ... αξιοπρέπειας, το οποίο σκοπεύει να θέσει και στον πρόεδρο της ΔΗΜ.ΑΡ.

Ο βουλευτής Ηρακλείου, από κοινού με άλλα στελέχη, πρόκειται μάλιστα να εκδώσουν κείμενο, στο οποίο θα εκφράζουν την αντίθεσή τους στα κυοφορούμενα μέτρα, τα οποία δε σκοπεύουν να υπερψηφίσουν. Η ενέργεια αυτή, ίσως είναι ο προπομπός μιας «κίνησης» εντός των κόλπων της ΔΗΜ.ΑΡ. αφού δεν πρόκειται για έναν ή δύο βουλευτές που «επαναστατούν», αλλά για πολλούς, όπως διευκρίνισε ο κ. Μιχελογιαννάκης.
newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Άρχισε η υποβολή των φορολογικών δηλώσεων – Αυτόματη η διαδικασία για μισθωτούς και συνταξιούχους

Τις φορολογικές δηλώσεις για τα εισοδήματα που αποκτήθηκαν το 2023 άρχισε να «υποδέχεται» από χθες το βράδυ και μέχρι τις 26 Ιουλίου το taxi...