Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

«Ψεύτικες ελπίδες έδωσε η ΝΔ στο λαό»

«Ψεύτικες ελπίδες έδωσε η ΝΔ στο λαό»


Επίθεση στη Νέα Δημοκρατία εξαπέλυσε με δηλώσεις της η εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, καθώς ανέφερε πως «δεν προσέφερε καμία βοήθεια στην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και δεν αναγνώρισε ποτέ τις τεράστιες ευθύνες της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή, που εκτόξευσε το χρέος».

Η κ. Γεννηματά στις δηλώσεις τόνισε ότι «η ΝΔ φόρεσε τον αντιμνημονιακό μανδύα, τον οποίο πέταξε αυτομάτως όταν έγινε ξανά κυβέρνηση. Είναι ο ίδιοι άνθρωποι που, με τα “Ζάππειο Ι, ΙΙ και ΙΙΙ” έδωσαν ψεύτικες ελπίδες στους πολίτες. Αρκεί μια σύγκριση αυτών που είπαν πέρυσι και αυτών που είπαν φέτος στη ΔΕΘ.

Ο κ. Σαμαράς ξεκαθάρισε με το παρελθόν απλά με δυο λέξεις: ουδείς αναμάρτητος. Ας κοιτάξει το μέλλον. Η κυβέρνηση θα πρέπει να βρει τώρα έστω 2 δισ. από τα ισοδύναμα μέτρα των 18 δισ. ευρώ, που παρουσίασε ο κ. Σαμαράς ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο Ζάππειο» ενώ προέτρεψε τον πρωθυπουργό να «καλέσει τους υπουργούς και να τους ζητήσει να καταθέσουν συγκεκριμένα σχέδια για την εξοικονόμηση πόρων στον τομέα ευθύνης τους».

Απάντηση ΝΔ

«Σε αυτές τις δύσκολες ώρες, πρέπει όλοι να δείχνουν υπευθυνότητα και να προσέχουν και την κάθε τους λέξη», απάντησε το Γραφεί Τύπου της ΝΔ στις δηλώσεις της κ. Γεννηματά.
newsdeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ξάδερφος Κασσελάκη: Ευπρόσδεκτες οι ψήφοι των «Σπαρτιατών», λέει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Μετά το «μπλόκο» του Αρείου Πάγου στο κόμμα των «Σπαρτιατών» για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, πολλά ερωτήματα έχουν προκύψει αναφορικά μ...