Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Η φορολογική μεταρρύθμιση στο επίκεντρο της συνάντησης Στουρνάρα - Ράιχενμπαχ

Η φορολογική μεταρρύθμιση, οι αλλαγές στη Δημόσια Διοίκηση και η πορεία εκταμίευσης των κοινοτικών κονδυλίων του ΕΣΠΑ θα εξετασθούν στις συναντήσεις που θα έχει μέσα στην εβδομάδα στην Αθήνα ο επικεφαλής της Ομάδας Δράσης για την Ελλάδα Χόρστ Ράιχενμπαχ με μέλη της Κυβέρνησης.

Ο κ. Ράιχενμπαχ θα συναντηθεί σήμερα το απόγευμα (5.30 μ.μ.) με τον υπουργό Οικονομικών κ. Γιάννη Στουρνάρα. Η συζήτηση θα επικεντρωθεί στην πορεία εκτέλεσης του Προϋπολογισμού, στη φορολογική μεταρρύθμιση, στο ασφαλιστικό και στην απορρόφηση των ευρωπαϊκών πόρων για την επαναφορά της ανάπτυξης στην ελληνική οικονομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από πηγές της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Αθήνα, ο κ. Ράιχενμπαχ θα συναντηθεί ακόμη με τους υπουργούς Ανάπτυξης και Υποδομών Κωστή Χατζηδάκη, Διοικητικής Μεταρρύθμισης κ. Αντ. Μανιτάκη, Επικρατείας κ. Δημήτρη Σταμάτη, Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκο Δένδια, Περιβάλλοντος κ. Ευάγγελο Λιβιεράτο και Εργασίας κ. Γιάννη Βρούτση

Σημειώνεται ότι κάθε τρίμηνο, η Ομάδα Δράσης συντάσσει έκθεση απολογισμού για τις δράσεις της, την οποία απευθύνει στην ελληνική κυβέρνηση και στους Ευρωπαίους εταίρους.
TA NEA online

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ξάδερφος Κασσελάκη: Ευπρόσδεκτες οι ψήφοι των «Σπαρτιατών», λέει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Μετά το «μπλόκο» του Αρείου Πάγου στο κόμμα των «Σπαρτιατών» για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, πολλά ερωτήματα έχουν προκύψει αναφορικά μ...