Τρίτη 5 Μαρτίου 2024

Νέα Δημοκρατία: Γκρίνια «γαλάζιων» για τα e-mails της Ασημακοπούλου

Μπορεί η κυβέρνηση να θέλει να το υποβαθμίσει, να το προσπεράσει ή να κάνει πως δεν υπάρχει αλλά η αλήθεια είναι ότι το θέμα με τα e-mails της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου δεν «τρώγεται» εύκολα.

Η Αντιπολίτευση το σηκώνει με όποια μέσα μπορεί και η Υπουργός Εσωτερικών Νίκη Κεραμέως, η αρμόδια δηλαδή, δεν έχει ακόμα πάρει θέση για τίποτα.

Η συχνότητα των mail αλλά και ο χρόνος που εστάλησαν δείχνουν ότι μία κάποια διαρροή υπήρξε*. Βέβαια, αυτό οφείλει να το ψάξει η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Δεν είναι μόνο το GDPR δηλαδή.
Στα πολιτικά τώρα. Αμηχανία στο Μέγαρο Μαξίμου υπάρχει και αυτό φάνηκε και στην ενημέρωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου Παύλου Μαρινάκη.

Ωστόσο, αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι η «γκρίνια» που εκφράστηκε από βουλευτές και «γαλάζια» στελέχη τα οποία κλήθηκαν να υπερασπιστούν την Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου στα τηλεοπτικά πάνελ. «Νεοδημοκράτες» με εμπειρία στην διαχείριση λόγου και «μετρ» στην επικοινωνία έλεγαν σε δημοσιογράφους ότι δεν είναι εύκολα υπερασπίσιμο γιατί λειτούργησε καθαρά με «προσωπική ατζέντα».

*προσωπικά δεδομένα απόδημων εκλογέων εν όψει των Ευρωεκλογών.
https://www.topontiki.gr/2024/03/05/nea-dimokratia-gkrinia-galazion-gia-ta-e-mails-tis-asimakopoulou/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Άρχισε η υποβολή των φορολογικών δηλώσεων – Αυτόματη η διαδικασία για μισθωτούς και συνταξιούχους

Τις φορολογικές δηλώσεις για τα εισοδήματα που αποκτήθηκαν το 2023 άρχισε να «υποδέχεται» από χθες το βράδυ και μέχρι τις 26 Ιουλίου το taxi...