Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Κλιμακώνει την επίθεσή του σήμερα το ΠΑΣΟΚ - ΚινΑλ

Σε κλιμάκωση της επίθεσής του οδεύει σήμερα το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, με αποκορύφωμα την ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη το βράδυ στη Βουλή, λίγο πριν πάρει τον λόγο ο πρωθυπουργός για να κλείσει την τριήμερη συζήτηση επί της πρότασης δυσπιστίας εις βάρος της κυβέρνησής του. 
Ένα πρώτο «δείγμα γραφής», εξάλλου, έδωσε χθες ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ με τις αλλεπάλληλες παρεμβάσεις τους την Ολομέλεια, στον απόηχο της ομιλίας του πρώην υπουργού Κώστα Αχ. Καραμανλή.

Στην Χαριλάου Τρικούπη, εξάλλου, εκτιμούν ότι η πρόταση δυσπιστίας ήταν μία πρώτης τάξεως απόδειξη ότι το ΠΑΣΟΚ ηγείται της αντιπολίτευσης και ο Νίκος Ανδρουλάκης σηκώνει το βάρος της αντιπαράθεσης με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Αυτό θα κάνει και απόψε, θέτοντας επί τάπητος όλα τα μείζονος σημασίας ζητήματα για τους πολίτες.

Στην πραγματικότητα, ο Νίκος Ανδρουλάκης θα επιχειρήσει μία επισκόπηση των υποθέσεων υπονόμευσης του Κράτους Δικαίου στην χώρα, από τα Τέμπη, μέχρι τις υποκλοπές, την υπόθεση Ασημακοπούλου, την υπόθεση Πάτση κ.ο.κ.

Αντιστοίχως, ο Νίκος Ανδρουλάκης θα απαντήσει με στοιχεία ή και παραδείγματα σε βάθος πενταετίας, οπότε και κυβερνά η ΝΔ, για τα περί δεσμεύσεων και οικονομικών συμφερόντων και ποιον ακριβώς αυτά στηρίζουν διαχρονικά. Μόνο τυχαία δεν ήταν άλλωστε η αναφορά του χθες σε μία ΝΔ που είναι …σιαμαία με την εγχώρια ολιγαρχία.

Στην ίδια ομιλία του, λίγο πριν ανέβει στο βήμα ο πρωθυπουργός για να κλείσει την τριήμερη διαδικασία, ο Νίκος Ανδρουλάκης θα ασκήσει σκληρή κριτική στην κυβέρνηση για τη στάση της και σε άλλα ζητήματα, από την Υγεία και την Ασφάλεια, ως την Ακρίβεια και τη δύσκολη καθημερινότητα των πολιτών, ενώ χαμηλότερη σε ένταση, πλην όμως κριτική θα ασκήσει και στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, εγκαλώντας τον ότι προσφέρει με τη στάση του σωσίβιο στην κυβέρνηση της ΝΔ.
https://www.matrix24.gr/2024/03/klimakoni-tin-epithesi-tou-simera-to-pasok-kinal/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Άρχισε η υποβολή των φορολογικών δηλώσεων – Αυτόματη η διαδικασία για μισθωτούς και συνταξιούχους

Τις φορολογικές δηλώσεις για τα εισοδήματα που αποκτήθηκαν το 2023 άρχισε να «υποδέχεται» από χθες το βράδυ και μέχρι τις 26 Ιουλίου το taxi...