Τετάρτη 13 Μαρτίου 2024

ΠΑΣΟΚ: «Υπάρχει πρόβλημα» – Το καμπανάκι Κωνσταντινόπουλου για τις δημοσκοπήσεις

Δυσάρεστα είναι τα μηνύματα που φτάνουν στην Χαριλάου Τρικούπη από τις τελευταίες δημοσκοπήσεις.

Ενώ όλα έδειχναν ότι η 2η θέση στις ευρωεκλογές είναι σίγουρη – τουλάχιστον σύμφωνα με τις έρευνες – ήρθε αρχικά η Pulse η οποία έδειξε ισοπαλία στην δεύτερη θέση ανάμεσα σε ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ και χθες «χτύπησε» και η Interview η οποία δείχνει το ΠΑΣΟΚ στην 3η θέση να δίνει μάχη με την Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου.

Δεν είναι ότι στο ΠΑΣΟΚ δεν βλέπουν τα μηνύματα, ωστόσο είναι αισιόδοξοι για την έκβαση της κάλπης του Ιουνίου. Πάντως, ένας βουλευτής ο οποίος εναντιώθηκε και στις πρόσφατες αποφάσεις του Νίκου Ανδρουλάκη για τα μη κρατικά πανεπιστήμια διαπιστώνει πρόβλημα.

Κωνσταντινόπουλος: Υπάρχει πρόβλημα στο ΠΑΣΟΚ pic.twitter.com/ojD9mZWnkf

Ο λόγος για τον βουλευτή Αρκαδίας Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλος ο οποίος σε τηλεοπτική του συνέντευξη (Attica) δήλωσε: «υπάρχουν πράγματα που λέγονται δημόσια και πράγματα που δε λέγονται. Αγαπώ την παράταξή μου και θέλω να προχωρήσει μπροστά. Υπάρχει αυτή τη στιγμή ένα πρόβλημα; Αν σας πω ότι δεν υπάρχει δε θα μας πιστέψει και κανένας. Υπάρχουν θέματα που πρέπει να λύσει η παράταξη; Υπάρχει αυτή τη στιγμή μία άλλη πρόταση και ένα άλλο προσωπικό που θα μπορούσε εκτός από το ΠΑΣΟΚ που θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν τη Νέα Δημοκρατία και τον Μητσοτάκη; Όχι»
https://www.topontiki.gr/2024/03/13/pasok-iparchi-provlima-to-kampanaki-konstantinopoulou-gia-tis-dimoskopisis-video/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Άρχισε η υποβολή των φορολογικών δηλώσεων – Αυτόματη η διαδικασία για μισθωτούς και συνταξιούχους

Τις φορολογικές δηλώσεις για τα εισοδήματα που αποκτήθηκαν το 2023 άρχισε να «υποδέχεται» από χθες το βράδυ και μέχρι τις 26 Ιουλίου το taxi...