Δευτέρα 25 Μαρτίου 2024

Δυσκολεύονται στη ΝΔ να βρουν δεξιούς υποψηφίους

Καθώς οι ευρωεκλογές πλησιάζουν και ένα από τα «δυνατά χαρτιά» της Ν.Δ., η Άννα – Μισέλ Ασημακοπούλου, τέθηκε εκτός ευρωψηφοδελτίου λόγω του «email – gate», που, ας σημειωθεί, συνεχίζει να πλήττει και την κυβέρνηση, το επιτελείο του Κυριάκου Μητσοτάκη αναζητά υποψηφίους οι οποίοι θα μπορούσαν να κάνουν «γκελ» με το πιο, ας πούμε, δεξιό κομμάτι του εκλογικού σώματος, καθώς υπάρχει προβληματισμός για… διαρροές προς τα κόμματα στα δεξιά της Ν.Δ.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τις τελευταίες πληροφορίες, ένα σενάριο που ήθελε τον πρόεδρο της Νέας Δεξιάς Φαήλο Κρανιδιώτη να εξετάζεται για την ευρωλίστα του κυβερνώντος κόμματος φαίνεται ότι εγκαταλείπεται για διάφορους λόγους. Αντιθέτως, στον «αέρα» παραμένει το σενάριο να είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη ΝΔ ο πρόσφατα καταδικασθείς από τα αλβανικά δικαστήρια σε διετή φυλάκιση εκλεγμένος δήμαρχος Χειμάρρας Φρέντι Μπελέρης.


Ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στην Πειραιώς και στο Μαξίμου ακόμα ζυγίζουν τα υπέρ και τα κατά μιας τέτοιας υποψηφιότητας. Δηλαδή από τη μία ο Μπελέρης θεωρείται ως ένας υποψήφιος που θα λειτουργήσει θετικά για ψηφοφόρους πιο συντηρητικούς, αλλά από την άλλη η υποψηφιότητα αυτή θα προκαλέσει ακόμα μεγαλύτερη επιδείνωση των σχέσεων Αθήνας και Τιράνων. Εν πάση περιπτώσει, θα περιμένουμε τις τελικές ανακοινώσεις από τον ίδιο τον Μητσοτάκη, που, απ’ ό,τι φαίνεται, δεν θα αργήσουν και πολύ.
https://www.topontiki.gr/2024/03/24/diskolevonte-sti-nd-na-vroun-dexious-ipopsifious/

1 σχόλιο:

  1. Εξαιρετική ανάγνωση! Η ανάρτησή σας είναι και διορατική και καλοφτιαγμένη. Σας ευχαριστούμε που μοιράζεστε την πολύτιμη οπτική σας. Ανακαλύψτε ποιοι είναι οι κορυφαίοι παίκτες του Aviator στο blog μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Άρχισε η υποβολή των φορολογικών δηλώσεων – Αυτόματη η διαδικασία για μισθωτούς και συνταξιούχους

Τις φορολογικές δηλώσεις για τα εισοδήματα που αποκτήθηκαν το 2023 άρχισε να «υποδέχεται» από χθες το βράδυ και μέχρι τις 26 Ιουλίου το taxi...