Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Ενημερωτική ημερίδα για την “Εγκατάσταση Γεωργών Νεαρής Ηλικίας”

Ενημερωτική ημερίδα που αφορά την προδημοσίευση της 1ης Πρόσκλησης στην παρέμβαση Π3-75.1 “Εγκατάσταση Γεωργών Νεαρής Ηλικίας” του Στρατηγικού Σχεδίου Κοινής Αγροτικής Πολιτικής (ΣΣ ΚΑΠ) της Ελλάδας 2023-2027, θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 11 Μαρτίου και ώρα 11 το πρωί στο Επιμελητήριο Κιλκίς (Στενημάχου 2, Κιλκίς).
Στην ημερίδα θα παραστούν ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς Ανδρέας Βεργίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Γιώργος Κεφαλάς, καθώς και ο Προϊστάμενος της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Κωνσταντίνος Τερτιβανίδης.

Κεντρική ομιλήτρια είναι η Αικατερίνη Παπαδοπούλου, Αν. Προϊσταμένη του Τμήματος Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Στόχος της παρέμβασης «Π3-75.1 – Εγκατάσταση Γεωργών Νεαρής Ηλικίας» είναι - μεταξύ άλλων -η προσέλκυση και η στήριξη στον τομέα, νέων σε ηλικία γεωργών και η διευκόλυνση της βιώσιμης επιχειρηματικής ανάπτυξης σε αγροτικές περιοχές.
https://gnomikilkis.blogspot.com/2024/03/blog-post_88.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Άρχισε η υποβολή των φορολογικών δηλώσεων – Αυτόματη η διαδικασία για μισθωτούς και συνταξιούχους

Τις φορολογικές δηλώσεις για τα εισοδήματα που αποκτήθηκαν το 2023 άρχισε να «υποδέχεται» από χθες το βράδυ και μέχρι τις 26 Ιουλίου το taxi...