Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Απάντηση Αυλωνίτη στην Μητρόπολη Κέρκυρας: «Τα μέτρα εναντίον μου θα ισχύσουν και για τον Μητσοτάκη;»

Απάντηση στην απόφαση της Ιερατικής Συνόδου της Εκκλησίας της Κέρκυρας, δίνει με γραπτή ανακοίνωσή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέκος Αυλωνίτης, μετά την προσωπική επίθεση που δέχθηκε ο ίδιος και ο συνάδελφός του από το ΠΑΣΟΚ Δ. Μπιάγκης για την ψήφο τους στο νόμο για την ισότητα στο γάμο.

Ο κ. Αυλωνίτης σε αιχμηρό τόνο υπογραμμίζει στην ανακοίνωση που εξέδωσε, ότι «αυτοί που δεν έχουν σεβαστεί με πολλούς τρόπους τους εθιμικούς κανόνες του νησιού, δεν έχουν κανένα δικαίωμα να τον αποκλείσουν από τη συμμετοχή του στις πατροπαράδοτες εκδηλώσεις», κατηγορώντας την τοπική εκκλησία ότι όχι μόνο διαχωρίζει με σκοταδιστικό τρόπο τα μέλη της αλλά και το κάνει παρεμβαίνοντας με κομματικά κριτήρια.


Καλεί, δε, την ηγεσία της τοπικής Εκκλησίας να δηλώσει αν τα μέτρα εναντίον του ιδίου, θα ισχύουν το ίδιο για όσους ψήφισαν υπέρ του νόμου σε περίπτωση επίσκεψής τους στην Κέρκυρα, όπως για τον Κερκυραίο υπουργό Αμύνης Νίκο Δένδια ή ακόμα και για τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Δηλώνει πάντως ότι σε κάθε περίπτωση, δεν τον ενδιαφέρουν οι “φοβέρες” του Μητροπολίτη Νεκτάριου και θα συμμετάσχει κανονικά σε όλες τις εκδηλώσεις του νησιού, θρησκευτικές και μη.
https://www.enikos.gr/politics/apantisi-avloniti-stin-mitropoli-kerkyras-ta-metra-enantion-mou-tha-ischysoun-kai-gia-ton-mitsotaki/2119295/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Άρχισε η υποβολή των φορολογικών δηλώσεων – Αυτόματη η διαδικασία για μισθωτούς και συνταξιούχους

Τις φορολογικές δηλώσεις για τα εισοδήματα που αποκτήθηκαν το 2023 άρχισε να «υποδέχεται» από χθες το βράδυ και μέχρι τις 26 Ιουλίου το taxi...