Κυριακή 31 Μαρτίου 2024

Τέμπη: Τι εμποδίζει τον ΟΣΕ να συνεχίσει την εσωτερική του έρευνα;

Επειδή γίνεται πολλή κουβέντα σχετικά με το επίμαχο «πειραγμένο» ηχητικό του σταθμάρχη Λάρισας, το οποίο διέρρευσε μερικές ώρες μετά την τραγωδία των Τεμπών, υπάρχει μια λεπτομέρεια που πραγματικά προκαλεί απορίες.

Σύμφωνα, λοιπόν, με ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Star, ο ΟΣΕ, μια από τις καθ’ ύλην αρμόδιες υπηρεσίες που θα έπρεπε να ελέγξουν ποιος απέκτησε πρόσβαση σε ελεγχόμενο και ασφαλές υλικό, πριν αυτό παραδοθεί στις αρχές, δεν έχει προχωρήσει την έρευνά του.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, παρότι ο πρόεδρος του ΟΣΕ, Παναγιώτης Τερεζάκης, είχε δηλώσει ότι θα ψάξει να βρει από πού έγινε η διαρροή, πηγές του Οργανισμού δήλωσαν ότι η έρευνα που έκαναν σταμάτησε επειδή η Δικαιοσύνη ανέλαβε το σύνολο της διερεύνησης του τραγικού δυστυχήματος.

Οπότε εδώ γεννάται ένα ερώτημα: Τι εμποδίζει τον ΟΣΕ να συνεχίσει την εσωτερική του έρευνα, ώστε να βρεθεί ποιος απέκτησε πρόσβαση στο ηχογραφημένο υλικό, το μόνταρε κατά το δοκούν και εν συνεχεία το «διέρρευσε» προς διάφορα ΜΜΕ; Θα είχε ενδιαφέρον η απάντηση.
https://www.topontiki.gr/2024/03/31/tempi-ti-empodizi-ton-ose-na-sinechisi-tin-esoteriki-tou-erevna/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου