Δευτέρα 11 Μαρτίου 2024

Νέα Δημοκρατία: Σύντομα οι ανακοινώσεις για την Μαρία Σπυράκη – Ξανά υποψήφια στις Ευρωεκλογές

Ακόμα και μέσα την εβδομάδα αναμένεται να γίνουν οι ανακοινώσεις για την εκ νέου υποψηφιότητα της Μαρίας Σπυράκη στο ευρωψηφοδέλτιο.

Εκ νέου υποψήφια ευρωβουλευτής με τη ΝΔ θα είναι η Μαρία Σπυράκη, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες. Η Ευρωβουλευτής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος και όχι της «γαλάζιας» παράταξης φαίνεται πως πήρε το «πράσινο φως» κατά την πρόσφατη συνάντηση που είχε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Συνέδριο του ΕΛΚ.
Μάλιστα, σύντομα θα αρχίσει και τις τηλεοπτικές της εμφανίσεις, ενώ σύμφωνα με συνεργάτες της η ίδια δεν πήγε στην Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου στο Στρασβούργο αυτήν την εβδομάδα. Η ίδια, άκρως θεσμική απαντά ότι το Ευρωψηφοδέλτιο το ανακοινώνει ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Υπενθυμίζεται ότι η κ. Σπυράκη είχε απομακρυνθεί από τη Νέα Δημοκρατία λόγω θέματος που είχε αναφορικά με επίδομα πρώην συνεργάτη της, ενώ το Ευρωκοινοβούλιο είχε αποφασίσει την άρση της ασυλίας της. Ωστόσο, η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία (EPPO) απεφάνθη τον Ιανουάριο απαλλακτικά και ζήτησε την αρχειοθέτηση της υπόθεσης, σημειώνοντας ότι «δεν υπάρχει καμία οικονομική διαφορά με τον προϋπολογισμό του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου», το οποίο επίσης αποφάσισε να μην κινηθεί καμία πειθαρχική διαδικασία εις βάρος της.
https://www.topontiki.gr/2024/03/11/nea-dimokratia-sintoma-i-anakinosis-gia-tin-maria-spiraki-xana-ipopsifia-stis-evroekloges/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Άρχισε η υποβολή των φορολογικών δηλώσεων – Αυτόματη η διαδικασία για μισθωτούς και συνταξιούχους

Τις φορολογικές δηλώσεις για τα εισοδήματα που αποκτήθηκαν το 2023 άρχισε να «υποδέχεται» από χθες το βράδυ και μέχρι τις 26 Ιουλίου το taxi...