Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024

Υπογράφηκε η ΚΥΑ για τα απογευματινά χειρουργεία, παίρνει ΦΕΚ τα επόμενα 24ωρα – «Περήφανος» ο Άδωνις Γεωργιάδης

Υπογράφηκε η Κοινή Υπουργική Απόφαση για τα απογευματινά χειρουργεία με τον Άδωνι Γεωργιάδη να δηλώνει στη Βουλή «περήφανος» για την απόφαση αυτή της κυβέρνησης.

Σύμφωνα με τον υπουργό Υγείας, τα επόμενα δύο με τρία 24ωρα θα πάρει ΦΕΚ και άμεσα, πιθανότατα και εντός της εβδομάδας, θα ξεκινήσουν τα απογευματινά χειρουργεία.
Η σχετική ανακοίνωση έγινε στο πλαίσιο συζήτησης επίκαιρης ερώτησης του Μανώλη Συντυχάκη από το ΚΚΕ για το Γενικό Νοσοκομείο Χανίων.
«Εσείς εργάζεστε για τους κλινικάρχες, εγώ παίρνω πελατεία από τους κλινικάρχες και θα εργάζονται πλέον έξτρα στο ΕΣΥ», είπε ο κ. Γεωργιάδης και απέρριψε την κριτική ότι η κυβέρνηση απεργάζεται την κατάρρευση του ΕΣΥ.

«Βρίσκεται σε εξέλιξη το μεγαλύτερο πρόγραμμα ανακαίνισης, πάνω από 500 εκατ. ευρώ από πόρους του Ταμείου Ανάκαμψης, ενώ το 2024 θα προκηρύξουμε συνολικώς 6.500 χιλιάδες μόνιμες θέσεις στο ΕΣΥ», είπε και πρόσθεσε πως έρχεται διάταξη στο νομοσχέδιο που μπαίνει στη διαβούλευση αυτές τις ημέρες για τους γιατρούς, οι οποίοι –όπως είπε- θα μπορούν να δουλεύουν με μπλοκάκι, έξτρα από το μισθό από το ΕΣΥ.

«Τους δίνουμε τη δυνατότητα για επιπλέον εισόδημα με ιδιωτικό έργο», είπα και στο αίτημα για αύξηση των μισθών στο ΕΣΥ ανέφερε ότι όποιος θέτει αυτό το θέμα θα πρέπει να απαντήσει ποιος φόρος θα αυξηθεί.
https://www.topontiki.gr/2024/03/04/ipografike-i-kia-gia-ta-apogevmatina-chirourgia-perifanos-o-adonis-georgiadis/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Άρχισε η υποβολή των φορολογικών δηλώσεων – Αυτόματη η διαδικασία για μισθωτούς και συνταξιούχους

Τις φορολογικές δηλώσεις για τα εισοδήματα που αποκτήθηκαν το 2023 άρχισε να «υποδέχεται» από χθες το βράδυ και μέχρι τις 26 Ιουλίου το taxi...