Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024

Στέφανος Κασσελάκης: Στις 14 Μαρτίου παρουσιάζει το ευρωπαϊκό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ και στις 15 παρουσιάζεται στο στρατό

Την Πέμπτη, 14 Μαρτίου, έχει προγραμματιστεί μεγάλη εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού, όπου ο πρόεδρος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Στέφανος Κασσελάκης θα παρουσιάσει το ευρωπαϊκό πρόγραμμα του κόμματος, ενόψει των επικείμενων ευρωεκλογών.

Παράλληλα την ερχόμενη Τρίτη θα ξεδιπλωθεί η θετική ατζέντα του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, καθώς θα γίνει εκδήλωση για την ακρίβεια και το φορολογικό.

Για τα παραπάνω θέματα έγινε σχετική συζήτηση στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ παρουσία του Στέφανου Κασσελάκη, με τη συνεδρίαση να πραγματοποιείται το απόγευμα της Παρασκευής, λίγο πριν τη ψηφοφορία για τα νομοσχέδιο της κυβέρνησης σχετικά με τα ιδιωτικά πανεπιστήμια.

Στο μεταξύ, ο Στέφανος Κασσελάκης ανακοίνωσε ότι παρουσιάζεται στον στρατό την επόμενη εβδομάδα και πιο συγκεκριμένα στις 15 Μάρτιου.
https://www.enikos.gr/politics/stefanos-kasselakis-stis-14-martiou-parousiazei-to-evropaiko-programma-tou-syriza-kai-stis-15-parousiazetai-sto-strato/2121002/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Άρχισε η υποβολή των φορολογικών δηλώσεων – Αυτόματη η διαδικασία για μισθωτούς και συνταξιούχους

Τις φορολογικές δηλώσεις για τα εισοδήματα που αποκτήθηκαν το 2023 άρχισε να «υποδέχεται» από χθες το βράδυ και μέχρι τις 26 Ιουλίου το taxi...