Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2023

Στέφανος Κασσελάκης και Τάιλερ Μάκμπεθ: «Σήμερα γάμος γίνεται…» – Η ιστορία της σχέσης τους και τα σχέδια του ζευγαριού

Ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Τάιλερ Μάκμπεθ παντρεύονται σήμερα, όπως έγινε γνωστό μετά από ενημέρωση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ από τον ίδιο τον πρόεδρο του κόμματος.

Ο γάμος του ζευγαριού θα γίνει στα Hamptons, στο αριστοκρατικό παραθαλάσσιο προάστιο της Νέας Υόρκης.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Στέφανος Κασσελάκης ενημέρωσε τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ ότι ένας από τους λόγους που βρίσκεται στις ΗΠΑ είναι ο πολιτικός του γάμος.
Ο Τάιλερ Μάκμπεθ, είναι 31 ετών με καταγωγή από την Αμερική, ενώ βρίσκεται σε σχέση εδώ και τέσσερα χρόνια με τον Στέφανο Κασσελάκη. Είναι νοσοκόμος, ωστόσο εγκατέλειψε την εργασία του για να εγκατασταθεί μόνιμα στην Ελλάδα – δεν έχει γίνει γνωστό εάν αναζητήσει εδώ εργασία και που.



Ο ίδιος ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε αναφερθεί στον σύντροφό του, στο βίντεο με το οποίο ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την προεδρία του κόμματος.

«Γνώρισα τον Τάιλερ στα 31 μου. Νοσοκόμος στις ΜΕΘ, ξαγρυπνούσε δίπλα στους ασθενείς, ενώ έκανε το διδακτορικό του με το φως της ημέρας. Και όπως είχα δει από τους γονείς μου στα εύκολα και στα δύσκολα, όταν βρίσκεις έναν άνθρωπο καλύτερο από σένα, κάνεις ό,τι μπορείς να τον κρατήσεις, ό,τι και να λένε οι άλλοι» είχε επί συγκεκριμένα.

«Ο Τάιλερ ήταν ο πρώτος που έμαθε ότι είμαι γκέι»

O Στέφανος Κασσελάκης σε δηλώσεις που έκανε για την προσωπική του ζωή, αποκάλυψε ότι αντιλήφθηκε σε μεγάλη ηλικία ότι είναι ομοφυλόφιλος, με τον σύντροφο του Τάιλερ να είναι το πρώτο πρόσωπο που το έμαθε.

«Το πρώτο coming out έγινε στα 31 μου, όταν το είπα στον Τάιλερ. Το είχα θάψει ως ζήτημα. Είχα και σχέση με μια κοπέλα από τα 21 μέχρι τα 26 μετά το πανεπιστήμιο. Δεν αυτοπροσδιορίζομαι ως bi, απλώς κάποιες φορές τα πράγματα είναι πιο ρευστά. Όσο όμως μεγάλωνα, τόσο περισσότερο συνειδητοποιούσα τον προσανατολισμό μου. Μάλιστα, το οξύμωρο ήταν, ότι είχα καλή σχέση με την κοπέλα. Έτσι, το 2019 πήρα την απόφαση να ζητήσω βοήθεια και να απευθυνθώ σε άτομα ψυχικής υγείας με εμπειρία στα ΛΟΑΤΚΙ θέματα», είχε δηλώσει.


Επίσης, ανέφερε πως «η μητέρα μου είχε την αντίδραση “οκ, περνάς μια φάση”. Ο πατέρας μου για 2-3 εβδομάδες απλά δεν ήθελε να μιλήσει για το θέμα. Δεν ήθελε να κάνουμε καμία συζήτηση επ’αυτού. Ευτυχώς όμως, αυτό δεν κράτησε πολύ. Έκτοτε, λατρεύουν τον Τάιλερ. Η μητέρα μου άλλο που δεν θέλει, από το να κάνουμε παιδιά και να μπορεί να έρχεται να μας βοηθάει».

Δώρα Αυγέρη: «Θα γίνει και πάρτι στην Ελλάδα»

Για μία τελετή σε πολύ κλειστό κύκλο έκανε λόγο η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Δώρα Αυγέρη μιλώντας για τον σημερινό γάμο του Στέφανου Κασσελάκη.


«Σήμερα θα γίνει ο πολιτικός γάμος του Στέφανου με τον Τάιλερ. Είναι ένας πολιτικός γάμος που μπορεί να γίνει στις ΗΠΑ, με βάση τον ισχύοντα νόμο εκεί, αλλά δεν μπορεί να γίνει στη χώρα μας. Δεν υπάρχει αυτό το νομικό πλαίσιο στη χώρα μας», σημείωσε αρχικά η κυρία Αυγέρη και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Εμείς θεσμοθετήσαμε το σύμφωνο συμβίωσης το οποίο είναι πολύ μεγάλη τομή. Τώρα καλούμε τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την κυβέρνηση για να δούμε από κοινού πώς μπορούμε να θεσμοθετήσουμε και στη χώρα μας τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, με ότι και αν αυτό μπορεί να συνεπάγεται για τα δικαιώματα, τις υποχρεώσεις αλλά και την τεκνοθεσία», πρόσθεσε.

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ευχήθηκε στο ζευγάρι «βίον ανθόσπαρτον και να είναι ευτυχισμένοι και υγιείς». «Αυτό είναι πολύ σημαντικό, το 2023 και όσο προχωρά ο χρόνος να δίνουμε την ισότιμη ευκαιρία σε ανθρώπους να γεύονται την ευτυχία και την χαρά έτσι όπως αυτοί την αξιολογούν. Χωρίς στερεότυπα και κοινωνικούς καταναγκασμούς».

Η κυρία Αυγέρη αποκάλυψε ότι θα γίνει γλέντι και στη χώρα μας το καλοκαίρι σε παραμεθόρια περιοχή. Ωστόσο, τόνισε ότι η σημερινή τελετή θα είναι σε πολύ κλειστό κύκλο με έναν μόλις μάρτυρα.
https://www.topontiki.gr/2023/10/19/stefanos-kasselakis-ke-tailer-makmpeth-simera-gamos-ginete-i-istoria-tis-schesis-tous-ke-ta-schedia-tou-zevgariou-video-photo/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πόση είναι τελικά η επιρροή της Εκκλησίας;

Από συστάσεως του ελληνικού κράτους η Εκκλησία έχει σημαντικό βαθμό πολιτικής επιρροής. Ο βαθμός αυτός, ωστόσο, σήμερα δεν είναι εύκολο να π...