Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023

Να πούμε ένα μεγάλο ‘όχι’ στην κυβέρνηση Μητσοτάκη

Τον στόχο του κόμματός του ενόψει αυτοδιοικητικών εκλογών την Κυριακή, έβαλε από την Μυτιλήνη όπου περιόδευσε χθες ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης, συνοδευόμενος από την υποψήφια περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Βάσω Χοχλάκα, την οποία και θέλησε να στηρίξει εμπράκτως, όπως συνηθίζει να κάνει επισκεπτόμενος διάφορες περιφέρειες ανά την χώρα τις τελευταίες μέρες.

Σχολιάζοντας όσα είπε ο πρωθυπουργός ζητώντας από τους πολίτες να στηρίξουν τις επιλογές του στην αυτοδιοίκηση ανά την Ελλάδα, προκειμένου ο χάρτης να βαφτεί γαλάζιος και να μπορεί να συνεννοείται καλύτερα. «Θέλω κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνας να αναρωτηθεί τι έχουμε βιώσει τους τρεις μήνες, που είναι πρωθυπουργός. Η ακρίβεια καλπάζει, αλλά έλεγχοι στην αγορά δεν υπάρχουν. Βιβλικές φυσικές καταστροφές σε πάρα πολλά σημεία της Ελλάδας, αλλά στην πρόληψη δεν υπάρχει καμία ουσιαστική επένδυση. Και βέβαια, σε θέματα δημοκρατίας, θεσμών και διαφάνειας έφτασε στο σημείο να τα βρει παρασκηνιακά με τον Βελόπουλο, για να αλώσουν την Ανεξάρτητη Αρχή Απορρήτου Επικοινωνιών, ώστε να ‘φρενάρουν’ το πρόστιμο στην ΕΥΠ για τις υποκλοπές», είπε, τονίζοντας ότι όλα αυτά δείχνουν πως αξίζει τον κόπο οι πολίτες στις 8 Οκτωβρίου να του πουν ένα μεγάλο ‘όχι’ και να στηρίξουν αυτοδιοικητικούς που δεν θα υπηρετούν το Μαξίμου και τον ίδιο, αλλά τους πολίτες και την καθημερινότητά τους. Ο ίδιος εξάλλου, μίλησε για σωστή αξιοποίηση των ευρωπαϊκών προγραμμάτων και χρημάτων και για αυτοδιοίκηση με περιφερειακή ανάπτυξη και αποκέντρωση.

Δεν είναι τυχαίο ότι καλώντας τους πολίτες να στηρίξουν την υποψηφιότητα της Βάσως Χοχλάκα, έκανε λόγο για μία έντιμη, εργατική και νέα επιστήμονα που θα δουλέψει για τον τόπο της και όχι για το ‘μακρύ χέρι’ μιας διοίκησης και μιας κυβέρνησης που το μόνο που έχει ως προτεραιότητα είναι η εξουσία για την εξουσία. Εξέφρασε, εξάλλου, τη βεβαιότητά του, ότι στις 8 Οκτωβρίου θα ενώσουν τις δυνάμεις τους οι προοδευτικές δυνάμεις για να μπουν εμπόδιο στην αλαζονεία, την αναξιοκρατία και την αδιαφάνεια που υποστήριξε ότι εκπορεύεται από το Μέγαρο Μαξίμου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Νίκος Ανδρουλάκης θα ταξιδέψει τις επόμενες μέρες και στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, για να στηρίξει εκεί τον Δαμιανό Καγγελίδη, έναν ακόμα νέο και φέρελπι υποψήφιο που στηρίζεται από την Χαριλάου Τρικούπη.
https://www.matrix24.gr/2023/10/na-poume-ena-megalo-ochi-stin-kivernisi-mitsotaki/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ανησυχία για τις τιμές πετρελαίου - Ευοίωνες οι προοπτικές για φυσικό αέριο και ρεύμα

Σε ομιλία που έκανε την Τρίτη στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για τα συμπεράσματα της πρόσφατης Συνόδου Κορυφής, η πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα...