Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2023

Κατερίνα Σακελλαρόπουλου: Στη Θεσσαλονίκη για τις εορταστικές εκδηλώσεις – Παρέστη στην έπαρση σημαίας στο Λευκό Πύργο

Τη Θεσσαλονίκη επισκέπτεται σήμερα, Πέμπτη (26/10), η Κατερίνα Σακελλαροπούλου, προκειμένου να παραστεί στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό τού Πολιούχου Αγίου Δημητρίου και των επετείων της απελευθέρωσης της πόλης και της 28ης Οκτωβρίου 1940.


Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας παρέστη στις 08:00 στην έπαρση της σημαίας στον Λευκό Πύργο και στις 11:00 στην Δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου.


Την Πρόεδρο της Δημοκρατίας υποδέχθηκαν στην είσοδο του Λευκού Πύργου ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας και ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος και στη συνέχεια ανέβηκαν στην κορυφή όπου βρίσκεται ο ιστός.

Στην τελετή παραβρέθηκαν ο υφυπουργός Μακεδονίας και Θράκης Στάθης Κωνσταντινίδης και ο γενικός γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας Σταύρος Καλαφάτης ως εκπρόσωπος της Βουλής.

Στις 13:30, η Κατερίνα Σακελλαροπούλου θα παρακαθίσει σε γεύμα στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Θεσσαλονίκης.

Στις 18:30 θα παρακολουθήσει την τελετή εορτασμού του Πολιούχου της Θεσσαλονίκης Αγίου Δημητρίου, της 111ης επετείου της απελευθέρωσης της πόλης και του έπους του 1940 στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο.
https://www.topontiki.gr/2023/10/26/katerina-sakellaropoulou-sti-thessaloniki-gia-tis-eortastikes-ekdilosis/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΟΔΑΣΑΑΜ: Η κυβέρνηση αποκηρύσσει τον Παπαδημητριου μετα την αποτυχημένη απόπειρα να ακυρωθεί το πόρισμα για το εύφλεκτο φορτίο

Ίσως δεν υπάρχει προηγούμενο επικεφαλής κρατικού οργανισμού που μάλιστα έχει συσταθεί για να διερευνά σιδηροδρομικά και αεροπορικά δυστυχήμα...