Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2023

Κατερίνα Σακελλαρόπουλου: Στη Θεσσαλονίκη για τις εορταστικές εκδηλώσεις – Παρέστη στην έπαρση σημαίας στο Λευκό Πύργο

Τη Θεσσαλονίκη επισκέπτεται σήμερα, Πέμπτη (26/10), η Κατερίνα Σακελλαροπούλου, προκειμένου να παραστεί στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό τού Πολιούχου Αγίου Δημητρίου και των επετείων της απελευθέρωσης της πόλης και της 28ης Οκτωβρίου 1940.


Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας παρέστη στις 08:00 στην έπαρση της σημαίας στον Λευκό Πύργο και στις 11:00 στην Δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου.


Την Πρόεδρο της Δημοκρατίας υποδέχθηκαν στην είσοδο του Λευκού Πύργου ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας και ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος και στη συνέχεια ανέβηκαν στην κορυφή όπου βρίσκεται ο ιστός.

Στην τελετή παραβρέθηκαν ο υφυπουργός Μακεδονίας και Θράκης Στάθης Κωνσταντινίδης και ο γενικός γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας Σταύρος Καλαφάτης ως εκπρόσωπος της Βουλής.

Στις 13:30, η Κατερίνα Σακελλαροπούλου θα παρακαθίσει σε γεύμα στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Θεσσαλονίκης.

Στις 18:30 θα παρακολουθήσει την τελετή εορτασμού του Πολιούχου της Θεσσαλονίκης Αγίου Δημητρίου, της 111ης επετείου της απελευθέρωσης της πόλης και του έπους του 1940 στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο.
https://www.topontiki.gr/2023/10/26/katerina-sakellaropoulou-sti-thessaloniki-gia-tis-eortastikes-ekdilosis/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ευρώπη είναι παντού…

Για την αξία της Ευρωβουλής ρωτήθηκε ο ευρωβουλευτής και εκ νέου υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, Νίκος Παπανδρέου, που...