Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2023

Αλλαγές στο γραφείο της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής

Μία καλή συνεννόηση μένει μόνο για την συνάντηση μεταξύ του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Στέφανου Κασσελάκη και του προέδρου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Νίκου Ανδρουλάκη, μετά από επίσημο αίτημα του πρώτου στο γραφείο του κ.Ανδρουλάκη.

Στην Χαριλάου Τρικούπη τονίζουν τη λέξη ‘επισήμως’, δίπλα στην πρόσκληση που απηύθυνε το γραφείο Κασσελάκη, για ευνόητους λόγους, και προκειμένου να μην ξανανοίξει ως συζήτηση η μη πραγματοποίηση του υποτιθέμενου ‘ραντεβού’ Μητσοτάκη – Ανδρουλάκη, που πάντως υποστηρίζουν ότι ουδέποτε ζητήθηκε, ημί μόνον αναφέρθηκε ένα ‘να τα πούμε’ σε μία συνάντηση στους διαδρόμους της Βουλής. Ένα ραντεβού, πάντως, που ουδέποτε έγινε.

Σε κάθε περίπτωση, αναφερόμενοι στην ‘εθιμοτυπική συνάντηση’ που ζήτησε ο κ.Κασσελάκης, στην Χαριλάου Τρικούπη διαβεβαιώνουν ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης θα ανταποκριθεί. Λόγω άλλων υποχρεώσεων, ωστόσο, δεν κατέστη δυνατόν αυτή να προγραμματιστεί για αύριο Τετάρτη, οπότε ο κ.Ανδρουλάκης αντιπρότεινε την Παρασκευή ή τη Δευτέρα, κάτι που μένει να απαντηθεί από το γραφείο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ πλέον, στη βάση του δικού του προγράμματος πια.

Στο μεταξύ, πάντως, το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής προχωρά στις εσωτερικές κινήσεις που εκκρεμούσαν από καιρό. Ειδικότερα, με απόφαση του προέδρου του κόμματος, ο Γιάννης Κουτσούκος αναλαμβάνει Διευθυντής της ΚΟ του κόμματος. Και αν ο πρώην υπουργός αναλαμβάνει το πολιτικό κομμάτι, το …τεχνοκρατικό μάνατζμεντ αναλαμβάνει ο Χάρης Δημακαρέας, που τοποθετείται Προϊστάμενος της ΚΟ, ενώ διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Νίκου Ανδρουλάκη στη Θεσσαλονίκη, αναλαμβάνει ο Δημήτρης Σαρηγιάννης.

Υπενθυμίζεται ότι ο πολύπειρος Γιάννης Κουτσούκος υπήρξε βουλευτής Ηλείας επί 16ετία και μέλος των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ 2010 – 2011, ενώ παραμένει Γραμματέας του Τομέα Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής και μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος. Ο 39χρονος Χάρης Δημακαρέας είναι δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω στο επάγγελμα και το όνομά του είχε ακουστεί και για τη θέση του Γραμματέα της ΚΟ, ενώ πολλές φορές έχει πέσει στο τραπέζι και μπροστά στο ενδεχόμενο να ξανακερδίσει την βουλευτική του έδρα ο Θανάσης Γλαβίνας, οπότε λέγεται ότι θα κληθεί να τον αντικαταστήσει στη θέση του Εκπροσώπου Τύπου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής. Όσο για τον Δημήτρη Σαρηγιάννη, γέννημα θρέμμα Θεσσαλονικιός και διδάκτωρ του ΑΠΘ, διαθέτει εμπειρία στη μελέτη και την κατασκευή έργων υποδομής της εταιρίας «Εγνατία Οδός ΑΕ». Έχει υπάρξει αντιπρόεδρος του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Θεσσαλονίκης και από τον Νοέμβριο του 2022 διατελεί Γραμματέας του Τομέα Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής.
https://www.matrix24.gr/2023/10/allages-sto-grafio-tis-ko-tou-pasok-kinimatos-allagis/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πόση είναι τελικά η επιρροή της Εκκλησίας;

Από συστάσεως του ελληνικού κράτους η Εκκλησία έχει σημαντικό βαθμό πολιτικής επιρροής. Ο βαθμός αυτός, ωστόσο, σήμερα δεν είναι εύκολο να π...