Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023

ΠΑΣΟΚ: Την επίθεσή του στον Κασσελάκη ξεκινά ο Ανδρουλάκης – Τι θα πει στην Κοινοβουλευτική Ομάδα

Τις διαθέσεις του απέναντι στον νέο αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη θα δείξει σήμερα στην άτυπη Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ, ο πρόεδρος του κόμματος Νίκος Ανδρουλάκης.

«Με ουσία πέφτει ο Μητσοτάκης»

Ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ ετοιμάζεται να επιτεθεί στον Στέφανο Κασσελάκη σε μία σειρά από ζητήματα όπως είναι τα εθνικά θέματα και οι θεσμοί, κάνοντας παράλληλα σαφές ότι ο νέος αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει εκφράσει καμία θέση απολύτως. Μάλιστα, ο Νίκος Ανδρουλάκης θα σταθεί πολύ έντονα και στο ποια στοιχεία πρέπει να έχει η Αντιπολίτευση για να πέσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.


«Με ουσία πέφτει ο Μητσοτάκης όχι με συνθήματα», θα πει ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ. Γι’ αυτό το λόγο μάλιστα θα χρησιμοποιήσει αυτό που οι στενοί του συνεργάτες λένε «ατζέντα Τσίπρα».

Θα θέτει δηλαδή ερωτήματα προς τον Στέφανο Κασσελάκη για την Μετανάστευση, τα Ελληνοτουρκικά (αν οραματίζεται δηλαδή Πρέσπες του Αιγαίου) καθώς και ζητήματα αναφορικά με τους θεσμούς. Ο πρόεδρος του Κινήματος θα ζητήσει επίσης να μάθουν οι Έλληνες πολίτες τις θέσεις του για το τραπεζικό σύστημα, τα κόκκινα δάνεια.

Τόνωση στους βουλευτές

«Το ΠΑΣΟΚ είναι ένα ΠΑΣΟΚ αυτόνομο, με βαθιά ιστορία, με κοινωνική ρίζα. Είμαστε αντίπαλοι με τον κ. Μητσοτάκη, όπως θα είμαστε αντίπαλοι και με τον Στέφανο Κασσελάκη», αυτό θα είναι το κεντρικό μήνυμα του Νίκου Ανδρουλάκη προς τους βουλευτές για να τονώσει το ηθικό τους αλλά και να δώσει τον τόνο για την μάχη στην Κεντροαριστερά.

«Κάναμε ένα μεγάλο βήμα στις εθνικές, θα γίνει ένα άλλο στις αυτοδιοικητικές και το μεγάλο βήμα θα γίνει στις επόμενες εθνικές εκλογές που φιλοδοξούμε αυτό το πολιτικό σχέδιο να είναι το κυβερνητικό σχέδιο της πατρίδας μας», θα επαναλάβει ο Νίκος Ανδρουλάκης δείχνοντας τους στόχους του για το κόμμα.


Ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ παράλληλα θα υπογραμμίσει ότι η χώρα έχει ανάγκη από μία άλλη κουλτούρα διακυβέρνησης.

Μία διακυβέρνηση που δε θα μοιάζει με αυτήν του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη, ούτε με τα χρόνια διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη.


Τέλος, η σημερινή επίθεση που ετοιμάζει ο Νίκος Ανδρουλάκης θα είναι η πρώτη που θα κάνει απέναντι στον Στέφανο Κασσελάκη καθώς αυτές θα γίνουν πιο έντονες την επόμενη εβδομάδα.
https://www.topontiki.gr/2023/09/27/pasok-tin-epithesi-tou-ston-kasselaki-xekina-o-androulakis-ti-tha-pi-stin-kinovouleftiki-omada/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ευρώπη είναι παντού…

Για την αξία της Ευρωβουλής ρωτήθηκε ο ευρωβουλευτής και εκ νέου υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, Νίκος Παπανδρέου, που...