Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023

ΣΥΡΙΖΑ: 5.000 παλαιά μέλη, που δεν πήγαν στον πρώτο γύρο έστειλαν email για να ψηφίσουν την Κυριακή

Μία απέραντη θολούρα, όχι σαν εκείνη που περιέγραψε η Έφη Αχτσιογλου για τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι προτίμησαν τον Στέφανο Κασσελάκη, το βράδυ της Κυριακής, αλλά εντελώς οργανωτική, επικρατεί στην Κουμουνδούρου.

Το θέμα αφορά στο μητρώο μελών και στο πώς όσοι εγγεγραμμένοι από παλαιά δεν πήγαν να ψηφίσουν στον πρώτο γύρο, θα καταφέρουν, εφόσον το θελήσουν, να συμμετέχουν στη δεύτερη Κυριακή.

Μέχρι το βράδυ της Τρίτης, περίπου 5.000 μέλη ήταν εκείνα που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής να αποστείλουν τα στοιχεία τους με email για να συμπεριληφθούν στις λίστες.

Σήμερα ενδεχομένως αυτός ο αριθμός να αυξηθεί, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει παράταση έως αύριο της σχετικής προθεσμίας.

Το εάν κρύβει κάποια σκοπιμότητα αυτή η ιστορία ή είναι απλώς ένα δείγμα του μπάχαλου στην Κουμουνδούρου θα φανεί μάλλον σήμερα.

Επιφύλαξη υπάρχει αλλά δεν υπάρχει διάθεση και για καβγά. Εκτός αν προκύψουν… τέρατα.
https://www.topontiki.gr/2023/09/20/siriza-5-000-palea-meli-pou-den-pigan-ston-proto-giro-estilan-email-gia-na-psifisoun-tin-kiriaki/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πόση είναι τελικά η επιρροή της Εκκλησίας;

Από συστάσεως του ελληνικού κράτους η Εκκλησία έχει σημαντικό βαθμό πολιτικής επιρροής. Ο βαθμός αυτός, ωστόσο, σήμερα δεν είναι εύκολο να π...