Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023

Τα τελευταία όπλα των μονομάχων πριν την κάλπη

Τα όπλα τους ενόψει των τελευταίων εικοσιτετραώρων πριν την καθοριστική κάλπη της ερχόμενης Κυριακής αναμένεται να βγάλουν από σήμερα στη δημόσια σφαίρα, ενώπιον της κοινωνίας αλλά και των μελών του ΣυΡιζΑ, οι δύο διεκδικητές του προεδρικού θωκου.

Συγκλίνουσες πληροφορίες από τα επιτελεία της Έφης Αχτσιόγλου και του Στέφανου Κασσελάκη επιμένουν ότι αμφότεροι ετοιμάζουν εκπλήξεις σήμερα, αύριο και το Σάββατο, με στόχο την επανασυσπείρωσητων στρατοπέδων τους και το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ενόψει της Κυριακής.
Νίπτει της χείρας του

Ο Στέφανος Κασσελάκης θα επιμένει ως το τέλος, κατά πληροφορίες, στην τακτική να μην εμπλέκεται στην εσωκομματική αντιπαραθεση, είτε αυτή αφορά σε πολιτικές θέσεις, είτε αφορά στο μείζον θέμα αναφορικά με το εάν κάποιοι υπονόμευσαν τον Αλέξη Τσίπρα και τον οδήγησαν την έξοδο. Μάλιστα, χθες, κατά πολλούς, η απάντηση του κρίθηκε αποστομωτική, υπό την έννοια ότι όποιος αναλαμβάνει το ρίσκο να δηλώσει ότι δεν τοποθετείται επειδή είναι μόλις ένα μήνα στο κόμμα, ταυτοχρόνως πρέπει να απαντήσει στο ερώτημα πως είναι δυνατόν αφού είναι εναν μήνα στο κόμμα, να επιδιώκει να γίνει κατευθείαν… πρόεδρος του ΣυΡιζΑ.

Επιμένει πολιτικά

Σε ό,τι αφορά στην Έφη Αχτσιόγλου, θα επιμείνει να ζητεί απαντήσεις και να πετά το γάντι στο Στέφανο Κασσελάκη, τόσο σε σχέση με την σπέκουλα σε βάρος της, οσο και σε ο,τι αφορά πολιτικά ζητήματα, για τα οποία η υποψήφια πρόεδρος επιμένει να κατηγορεί τον ανθυποψήφιό της ότι κρατάει κλειστά τα χαρτιά του και δεν έχει δώσει καθαρές απαντήσεις. Μάλιστα, το χθεσινό βίντεο με τα εργασιακά θεωρείται, σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές μόνο η αρχή των πολιτικών θεμάτων που είναι αποφασισμένη να φερει ως το Σάββατο, προσδοκώντας ότι θα αναγκάσει τον κ. Κασσελακη στο τέλος της μέρας να ανοίξει τα χαρτιά του.

https://www.matrix24.gr/2023/09/ta-teleftea-opla-ton-monomachon-prin-tin-kalpi/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πόση είναι τελικά η επιρροή της Εκκλησίας;

Από συστάσεως του ελληνικού κράτους η Εκκλησία έχει σημαντικό βαθμό πολιτικής επιρροής. Ο βαθμός αυτός, ωστόσο, σήμερα δεν είναι εύκολο να π...