Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023

Θέλει να δείξει o N. Aνδρουλάκης ότι το ΠΑΣΟΚ είναι η κύρια αντιπολίτευση στην χώρα

Σε μία …καινοτομία, τουλάχιστον για τα πολλά τελευταία χρόνια, για το ΠΑΣΟΚ, προχωρά σήμερα ο Νίκος Ανδρουλάκης, που στον απόηχο των όσων έγιναν στη Θεσσαλία, αλλά και νωρίτερα στις περιοχές της χώρας που επλήγησαν από τις φωτιές και δεδομένου ότι ο πρωθυπουργός δέσμευσε για τον εαυτό του το δεύτερο Σαββατοκύριακο στη ΔΕΘ, μη αφήνοντας το περιθώριο στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου το Σάββατο, επέλεξε να το κάνει σήμερα εδώ, στην Αθήνα. Σε αυτό το πλαίσιο, ο Νίκος Ανδρουλάκης είναι έτοιμος να απαντήσει για όλους και για όλα στη συνέντευξη που θα παραχωρήσει το μεσημέρι στο Ζάππειο με κύριο πάντως μέλημά του, να προκύψει και από αυτήν ότι το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής είναι το κόμμα που αποτελεί την κύρια, σοβαρή και υπεύθυνη αντιπολίτευση στην χώρα.

Σε αυτό το πλαίσιο, θα επιχειρήσει να απαντά με επιχειρήματα και προτάσεις, όπως έκανε προσφάτως εμμένοντας στην ανάγκη οικονομικής και κοινωνικής ανασυγκρότησης της πολύπαθης Θεσσαλίας. Στην Χαριλάου Τρικούπη, εξάλλου, δεν εννοούν να αφήσουν αυτή την καταστροφή να ξεχαστεί. Χαρακτηριστικό είναι ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης βρέθηκε δύο φορές στην περιοχή, τη δεύτερη δε, από κοινού με την πρόεδρο της Ομάδας των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών και Δημοκρατών Ιράτσε Γκαρσία Πέρες. Αναφερόμενος σε αυτή την επίσκεψη χθες, ο Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Ανδρέας Σπυρόπουλος επανέλαβε ότι «εμείς προτείνουμε μια task force, η οποία με ταχύτητα και αξιοπιστία και με τη συγκατάθεση όλου του πολιτικού κόσμου της χώρας θα χρησιμοποιηθεί εκτεταμένα και θα επιβλέπει τα έργα στη Θεσσαλία και στην ευρύτερη περιοχή».

Επιτέθηκε δε, στην κυβέρνηση, όπως αναμένεται να κάνει σήμερα και ο πρόεδρος του κόμματος Νίκος Ανδρουλάκης. «Τις fast tr
ack διαδικασίες και το σχέδιο της κυβέρνησης τα είδαμε και πριν από τρία χρόνια στον Ιανό. Και τα αποτελέσματα τα βιώνουν οι πολίτες της Θεσσαλίας», είπε, καλώντας τους κυβερνώντες να σταματήσουν να έχουν αλαζονεία, να ακούσουν την αντιπολίτευση και τις σοβαρές της προτάσεις και να εφαρμόσουν ένα σχέδιο για την περιοχή, «γιατί η Ελλάδα έχει ανάγκη τον θεσσαλικό κάμπο και οι πολίτες δεν αντέχουν να μην υπάρχει σχέδιο», όπως χαρακτηριστικά είπε.

https://www.matrix24.gr/2023/09/theli-na-dixi-oti-to-pasok-ine-i-kiria-antipolitefsi-stin-chora/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ευρώπη είναι παντού…

Για την αξία της Ευρωβουλής ρωτήθηκε ο ευρωβουλευτής και εκ νέου υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, Νίκος Παπανδρέου, που...