Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2023

Φίλης: «Δεν έχει σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ ο Κασσελάκης – Δεν έχουμε ανάγκη από Μεσσίες του Instagram»

Σκληρή επίθεση κατά του Στέφανου Κασελάκη πραγματοποίησε, μόλις εξι μέρες πριν τον πρώτο γύρο των εσωκομματικών εκλογών για την ανάδειξη νέας ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ, ο πρώην υπουργός Παιδείας και στέλεχος του κόμματος Νίκος Φίλης.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ, ο Νίκος Φίλης, είπε, συγκεκριμένα, για τον κ. Κασσελάκη: «Εμφανίστηκε μέσω του Instagram, δεν έχει σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ έγινε μέλος πριν από λίγο καιρό, μάλλον δεν ξέρει την ελληνική πραγματικότητα. Υπήρξε θαυμαστής του κ. Μητσοτάκη όταν ήταν υπουργός των μνημονίων, μετά ήταν υπέρ του κ. Μητσοτάκη να γίνει αρχηγός της ΝΔ και μετά απογοητεύτηκε».
Στην παρατήρηση ότι ο Αλέξης Τσίπρας ήταν αυτός που ον ανέδειξε, απάντησε και τον ενετάξε στα ψηφοδέλτια του κόμματος, και μάλιστα στο Επικρατείας ο κ. Φίλης απάντησε: «Άλλο αυτό κι άλλο να γίνει αρχηγός του κόμματος, υπάρχει απόσταση».

«Ο κ. Κασσελάκης είναι ένας άγνωστος, ένας επιχειρηματίας, αν και αμφισβητείται και η ικανότητά του στις επιχειρήσεις, σύμφωνα με δημοσιεύματα και κάνει ένα διάλειμμα στην πολιτική. «Δεν έχουμε ανάγκη από Μεσσίες του Instagram και από τέτοιες μεγαλοστομίες. Έχουμε ανάγκη από αναδιοργάνωση, δημοκρατική λειτουργία, να εμπνεύσει ξανά ο ΣΥΡΙΖΑ» είπε ο πρώην υπουργός.
https://www.topontiki.gr/2023/09/04/filis-den-echi-schesi-me-ton-siriza-o-kasselakis-den-echoume-anagki-apo-messies-tou-instagram-video/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για ένα νέο σχέδιο στεγαστικής πολιτικής

Πριν από λίγες μέρες ο Παύλος Γερουλάνος, του ΠΑΣΟΚ, παρουσίασε έναν αριθμό που προκαλεί έκπληξη. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν, ανά τη χώρα, 72.0...