Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

ΣΥΡΙΖΑ: Νέος γύρος αποδόμησης της δημόσιας διοίκησης


Picture 0 for ΣΥΡΙΖΑ: Νέος γύρος αποδόμησης της δημόσιας διοίκησης

Τη δέσμευσή του ότι «θα σταθεί εμπόδιο στις οριζόντιες απολύσεις και τις τυφλές διώξεις δημοσίων υπαλλήλων» εκφράζει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του με αφορμή τις σημερινές δηλώσεις των υπουργών Υγείας και Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

«Ο νέος γύρος της αποδόμησης της Δημόσιας Διοίκησης περιλαμβάνει κλείσιμο νοσοκομείων και σχολείων, κατάργηση οργανισμών, απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων, υλοποιώντας τη σκληρή μνημονιακή ιδεολογία για ένα κράτος μικρό και αδύναμο, χωρίς πόρους για κοινωνική πολιτική», επισημαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Κι όλα αυτά, όπως τονίζει, «παρότι με σημερινά στοιχεία του ΥΠΕΣΔΔΑ, η ελληνική δημόσια διοίκηση είναι η μικρότερη σε όγκο στην Ευρώπη και οι έλληνες δημόσιοι υπάλληλοι κάθε
ειδικότητας και κλάδου, είναι οι λιγότεροι στην Ευρωζώνη των 17 και στην ΕΕ των 27.

«Το έγκλημα της ιδιωτικοποίησης του κράτους πρέπει να σταματήσει άμεσα», καταλήγει η Κουμουνδούρου, διαβεβαιώνοντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα προστατεύσει τις κοινωνικές υπηρεσίες του κράτους.
voria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για ένα νέο σχέδιο στεγαστικής πολιτικής

Πριν από λίγες μέρες ο Παύλος Γερουλάνος, του ΠΑΣΟΚ, παρουσίασε έναν αριθμό που προκαλεί έκπληξη. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν, ανά τη χώρα, 72.0...