Παρασκευή, 30 Αυγούστου 2013

«Τρόικα και κυβέρνηση αποφάσισαν να κλείσουν νοσοκομεία»

«Τρόικα και κυβέρνηση αποφάσισαν να κλείσουν νοσοκομεία»

Ο Καμμένος κάλεσε τους πολίτες σε δυναμικές αντιδράσεις

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος συναντήθηκε σήμερα, στα γραφεία του κόμματος στη Βουλή, με τον πρόεδρο του Αναπτυξιακού Συνδέσμου Δυτικής Αθήνας Ανδρέα Μποζίκα και αντιπροσωπεία των δήμων της Δυτικής Αθήνας.

Ο κ. Καμμένος υπογράμμισε ότι η τρόικα και η κυβέρνηση αποφασίζουν και κλείνουν νοσοκομεία, στερώντας την παροχή υπηρεσιών υγείας στους κατοίκους της περιοχής και εξέφρασε την πλήρη αντίθεσή του στο κλείσιμο του νοσοκομείου «Αγία Βαρβάρα».

Επεσήμανε, επίσης, ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα σταθούν στο πλευρό των κατοίκων της περιοχής και κάλεσε, όλους τους πολίτες να αντιδράσουν δυναμικά ώστε να μην κλείσει το νοσοκομείο.

Ο πρόεδρος του Αναπτυξιακού Συνδέσμου Δυτικής Αθήνας Ανδρέας Μποζίκας τόνισε ότι κλείνει ένα ιστορικό νοσοκομείο το οποίο βρισκόταν πάντα δίπλα στον πολίτη και πρόσθεσε ότι με αυτόν τον τρόπο υποβαθμίζεται η υγειονομική περίθαλψη των πολιτών της περιοχής.
newsdeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συλλαλητήριο αγροτών στη Λάρισα

Την οργάνωση συλλαλητηρίου με τρακτέρ, τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου, στον κόμβο του Πλατυκάμπου, αποφάσισαν οι αγρότες της Ενωτικής Ομοσπονδ...