Κυριακή, 25 Αυγούστου 2013

«Αποσβολωμένοι παρακολουθούν το χρέος να εκτινάσσεται»

Πάνος Σκουρλέτης

Άφωνοι κι αποσβολωμένοι, τόσο ο κρυπτόμενος πρωθυπουργός, όσο και ο υπουργός Οικονομικών, παρακολουθούν το χρέος να εκτινάσσεται αναμένοντας το νέο μνημόνιο, το οποίο, όπως και τα προηγούμενα, θα έχει γραφτεί από τους πιστωτές στο Βερολίνο, αναφέρει σε δήλωσή του για τη νέα αύξηση του δημόσιου χρέους και τη στάση της ελληνικής κυβέρνησης ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης.
 Αναφερόμενος στον υπουργό Οικονομικών ο κ. Σκουρλέτης λέει ότι παρά τα όσα διέδιδε προ ολίγων εβδομάδων, περί νέου κουρέματος του ελληνικού χρέους, δηλώνει κι αυτός σήμερα πως δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση, καθώς οι δηλώσεις των Γερμανών αξιωματούχων του “έκοψαν το βήχα”.
Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει ότι η σημερινή κυβέρνηση στερείται δημοκρατικής
νομιμοποίησης και δεν έχει το δικαίωμα να να υπογράψει ένα νέο μνημόνιο και νέα μέτρα.
“Οι άνεργοι, οι νέες και οι νέοι, οι συμπολίτες μας που κινδυνεύουν να χάσουν το σπίτι τους, οι εργαζόμενοι στην υγεία και την αυτοδιοίκηση, οι καθηγητές στα σχολεία δεν θα επιτρέψουν να τους διαλύσουν κι άλλο τη ζωή. Θα επιστρέψουν τα τελεσίγραφα στους συντάκτες τους, γιατί δεν αξίζει στην πατρίδα μας μια τέτοια κυβέρνηση σαν τη σημερινή” καταλήγει η ανακοίνωση.
Enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αδήλωτα τετραγωνικά -Διαγραφές οφειλών: Παράταση δηλώσεων μέχρι 30 Ιουνίου (έγγραφα)

Παρατείνεται μέχρι τις 30 Ιουνίου (από 30 Μαρτίου που ισχύει σήμερα) η προθεσμία για την υποβολή υπεύθυνης δήλωσης από τους ιδιοκτήτες α...