Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

«Οφθαλμό αντί οφθαλμού»: Ο Καντάφι απειλεί τους Ευρωπαίους



Εκατοντάδες Λίβυους θα εξαπολύσει ο Μουαμάρ Καντάφι για να πραγματοποιήσουν επιθέσεις σε όλη την Ευρώπη, ώστε να πάρει εκδίκηση για τις αεροπορικές επιδρομές του ΝΑΤΟ στη χώρα του.
Τις απειλές εκτόξευσε ο Λίβυος ηγέτης κατά τη διάρκεια τηλεοπτικού του διαγγέλματος.
«Εκατοντάδες Λίβυοι θα μαρτυρήσουν στην Ευρώπη. Σας λέγω ευθέως: οφθαλμός αντί οφθαλμού και οδούς αντί οδόντος. Όμως, θα τους δώσουμε (στους Ευρωπαίους) μια ευκαιρία να ξανάρθουν στα λογικά τους», υπογράμμισε ο Λίβυος ηγέτης, μιλώντας στη δημόσια λιβυκή τηλεόραση.
«Το καθεστώς στην Λιβύη δε θα πέσει. Βασίζεται στον λαό και όχι στον Καντάφι. Το ΝΑΤΟ κάνει λάθος αν πιστεύει ότι μπορεί να πέσει το καθεστώς σε αυτή τη χώρα», προσέθεσε.
«Μόνη λύση μας είναι η αντίσταση, είμαστε εδώ και δεν φοβόμαστε τη μηχανή του πολέμου σας» κατέληξε ο Λίβυος ηγέτης, προσθέτοντας ότι οι δυνάμεις του ΝΑΤΟ πρέπει να σταματήσουν τους βομβαρδισμούς και να αφήσουν τους Λίβυους να λύσουν μόνοι τους τα προβλήματά τους.
Το μήνυμα μεταδόθηκε την ώρα που «πάνω από ένα εκατομμύριο» υποστηρικτές του είχαν συγκεντρωθεί στην πόλη Σέμπκχα, 750 χιλιόμετρα νοτίως της Τρίπολης.

newsbomb 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σκληρές αλήθειες: Για αυτό αξίζουν οι εξοπλισμοί και οι συμμαχίες

Οι «προπονητές της εξέδρας» ήταν το Σάββατο με το Ιράν. Οπαδικά. Το διαπιστώσαμε στον κύκλο μας, το είδαμε στα social media. Την ώρα που εκτ...