Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Σκληρή κριτική της Φώφης Γεννηματά στον Πρωθυπουργό: "Οι πολίτες δεν αγοράζουν πια το παραμύθι σας..."

Σκληρή κριτική άσκησε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, για τις διαδικασίες αναθεώρησης του Συντάγματος που εξήγγειλε ο Πρωθυπουργός, καταγγέλοντας εξωθεσμικές διαδικασίες και παιχνίδια με τους θεσμούς, ενώ κατηγόρησε τον Πρωθυπουργό ότι ακολουθεί τις χειρότερες πρακτικές της πολιτικής μας ιστορίας.
«Ένα εικοσιτετράωρο μετά το φιάσκο της δήθεν Ανάπτυξης, που ήρθε για να διαψευσθεί επισήμως μέσα σε λίγα λεπτά της ώρας από την ΕΛΣΤΑΤ, ο Πρωθυπουργός και η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ ανεβάζουν τη νέα αποτυχημένη θεατρική τους απόπειρα με τον τίτλο «Επιτροπή Αναθεώρησης του Συντάγματος» είπε χαρακτηριστικά η Φώφη Γεννηματά, ενώ τόνισε ότι «χωρίς επιστημονική γνώση, χωρίς θεσμική
νομιμοποίηση, δίχως ίχνος πολιτικής υπευθυνότητας, η Κυβέρνηση δεν διστάζει να παίξει -για μια ακόμη φορά- με το Σύνταγμα, το πολιτικό σύστημα, τους πολιτειακούς θεσμούς, τα ίδια τα θεμέλια της δημοκρατίας μας».
Αναφερόμενη δε, στον Πρωθυπουργό η κ. Γεννηματά τον κατηγόρησε ότι «εξαγγέλλει διαδικασίες παράτυπες, εξωθεσμικές, ακολουθώντας τις χειρότερες πρακτικές σκοτεινών χρόνων της πολιτικής μας ιστορίας». Προειδοποίησε μάλιστα τον Αλέξη Τσίπρα ότι «σε πείσμα των προθέσεών του, η πραγματικότητα και η θεσμική νομιμότητα θα τον διαψεύσουν ξανά» και ότι «το Σύνταγμα πρέπει να αναθεωρηθεί, όπως το ίδιο προβλέπει και προνοεί».
Τέλος, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επεσήμανε ότι ο λαός είναι, πλέον, σε θέση να τους γνωρίζει καλά και ότι οι πολίτες δεν «αγοράζουν πια το παραμύθι τους».
«Κάθε φορά που η αξιολόγηση παγιδεύεται σε νέο αδιέξοδο, κάθε φορά που η περήφανη «διαπραγμάτευση» των ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ οδηγείται σε νέα άτακτη υποχώρηση, σε νέα αντιλαϊκά αντιαναπτυξιακά μέτρα, επιστρατεύουν την πρωταρχική μέθοδο προπαγάνδας: τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης», τόνισε η Φώφη Γεννηματά. 
http://www.topontiki.gr/article/211035/skliri-kritiki-tis-fofis-gennimata-ston-prothypoyrgo-oi-polites-den-agorazoyn-pia

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

το τεράστιο σημερινό μας χρέος

Πολλοί νομίζουν ότι το χρέος του σύγχρονου ελληνικού κράτους είναι μια παλιά ιστορία που μεταφέρονταν απο δεκαετία σε δεκαετία. Μια πολύ παλιά ιστορία δύο αιώνων όπου το ελληνικό κράτος δανείζονταν συνεχώς, έπεφτε έξω συνεχώς και αυτό μας επηρέασε φθάνοντάς μας στη σημερινή μας κατάσταση. Πράγματι υπήρξαν τέσσερεις τέτοιες περιπτώσεις μέχρι το 2ο παγκόσμιο πόλεμο. Όμως το τεράστιο σημερινό μας χρέος, για το οποίο σήμερα υποφέρουμε, είναι δημιούργημα των τελευταίων 40 ετών.
Μικρό στην αρχή, επιταχυνόμενο μετά, και τεράστιο στο τέλος.

Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά - Blogger Dimitris Nikogloy

ΑΓΙΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ !!! ΠΑΝΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ !!! Η ΜΟΝΗ ΣΩΤΗΡΙΑ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ !!!

Άγιοι Αρχιερείς, της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ελλάδος!
Ως Έλλην πολίτης και ως Ορθόδοξος Χριστιανός και με τον προσήκοντα σεβασμό προς τα θεοτίμητα πρόσωπά σας, αισθάνομαι την ανάγκη, να σας είπω τα κάτωθι:
Κατά τη μακρόχρονη σκλαβιά των 400 ετών, υπό το ζυγό της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, οι Έλληνες κατάφεραν να διατηρήσουν αναλλοίωτη, τόσο την Εθνική τους, όσο και την θρησκευτική τους, ταυτότητα!!!