Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2017

Βασανιστήρια στα σφαγεία EA

Αγαπημένοι αβαζίτες και αβαζίτισσες, 

Γενναίοι ακτιβιστές έβαλαν κρυφές κάμερες σε σφαγεία και βιντεοσκόπησαν τεμαχισμούς, ακρωτηριασμούς και αποκεφαλισμούς ζώων με πλήρεις τις αισθήσεις τους! 

Η επιστήμη έχει αποδείξει πως πολλά ζώα έχουν τα ίδια συναισθήματα και συνείδηση με τα μικρά παιδιά. Ήρθε η στιγμή να σταματήσουμε να τα βασανίζουμε με τέτοιο άρρωστο τρόπο. 

Ευτυχώς, αυτά τα πλάνα ανάγκασαν τις κυβερνήσεις της Γαλλίας και του Ισραήλ να επιβάλλουν 24ωρη επιτήρηση των σφαγείων με κάμερες. Και τώρα, όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε αυτήν την ιδιοφυή τακτική, παγκόσμια! Αν ο καθένας και η καθεμία από εμάς στηρίξουμε τώρα, θα αγοράσουμε κάμερες, θα στείλουμε μυστικούς δημοσιογράφους να τραβήξουν πλάνα και θα ξεκινήσουμε
μεγάλες αποκαλυπτικές εκστρατείες στα ΜΜΕ, για να αναγκάσουμε τις κυβερνήσεις να ποινικοποιήσουν αυτήν τη βία και να προστατεύσουν τα ζώα σε όλο τον κόσμο. 

Στήριξε για να σταματήσουμε τα αρρωστημένα βασανιστήρια ζώων με κρυφές κάμερες: 


Ο φόβος και ο πόνος στα μάτια μιας αγελάδας, καθώς βιώνει φρικτά βασανιστήρια και θάνατο, είναι φοβερά σπαρακτικό θέαμα. Κι επειδή τσιγκουνεύονται τα ελάχιστα έξοδα και βιάζονται να σφάξουν τα επόμενα ζώα, δεν αφιερώνουν καν λίγα δευτερόλεπτα για να τα ναρκώσουν πρώτα. Αυτό είναι απάνθρωπο και πρέπει να σταματήσει. 

Οι κάμερες που έβαλαν ακτιβιστές σε σφαγείο της Γαλλίας που αυτοαποκαλούνταν «φιλικό προς τα ζώα» αποκάλυψαν ότι δε ζάλιζαν καν τα ζώα πριν τα σκοτώσουν. Τα πλάνα συγκλόνισαν την κοινή γνώμη και ξεκίνησε εκστρατεία η οποία κατέληξε σε νόμο που πλέον επιβάλλει κάμερες στους χώρους που εκτρέφονται και θανατώνονται ζώα, τις οποίες θα ελέγχουν ειδικοί στα δικαιώματα των ζώων! 

Είτε τρώμε κρέας είτε όχι, ένας τέτοιος νόμος βάζει τέλος στην περιττή βία και φροντίζει ώστε οι τροφές μας να προέρχεται από ασφαλείς (και ψυχικά υγιείς) κτηνοτροφικές μονάδες. 

Αν θέσουμε γρήγορα σε εφαρμογή αυτό το σχέδιο, μπορούμε να πετύχουμε τον ίδιο νόμο και για όλη την ΕΕ και μετά στις ΗΠΑ, τον Καναδά και τον υπόλοιπο κόσμο. Μπορούμε να ξεκινήσουμε το σχέδιο αμέσως, αρχικά με λίγες κάμερες και τη βοήθεια συνεργατών δημοσιογράφων και οργανώσεων για τα δικαιώματα των ζώων, αν όλοι μας τσοντάρουμε σήμερα ένα μικρό ποσό! 

Κάθε φορά που ανακαλύπτουμε ένα κομμάτι της ανθρώπινης φύσης των ζώων, ερχόμαστε πιο κοντά σε έναν κόσμο με απόλυτη αρμονία ανάμεσα στον άνθρωπο και τη φύση. Ήδη, με τις συλλογικές μας εκστρατείες , προστατέψαμε τεράστια φυσικά περάσματα ελεφάντων και ουρακοτάγκων, περιορίσαμε σημαντικά τη φαλαινοθηρία και κάναμε την αρχή για την απαγόρευση στις βάναυσες σφαγές σκύλων. Αυτή είναι η ευκαιρία μας να βάλουμε με νόμο φρένο στα απαράδεκτα βασανιστήρια των ζώων που ο άνθρωπος εκμεταλλεύεται περισσότερο. 

Με ελπίδα και σεβασμό προς όλα τα μέλη αυτού του υπέροχου κινήματος, 
Emma, Alice, Nataliya, Danny, Luca και όλη η ομάδα του Avaaz 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μέσω του gov.gr οι ληξιαρχικές πράξεις γέννησης, γάμου ή θανάτου

«Μεγάλη τομή στις συναλλαγές του πολίτη με το Δημόσιο»χαρακτήρισε ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Γιώργος Γεωργαντάς, τη δυνατότητα...