Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017

ΚΚΕ: «Ευρωπαϊκή εκδοχή του ‘μαζί τα φάγαμε’» οι δηλώσεις Ντάισελμπλουμ

Προκλητικές χαρακτηρίζει το ΚΚΕ τις δηλώσεις του επικεφαλής του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ, κάνοντας λόγο για την ευρωπαϊκή εκδοχή του «μαζί τα φάγαμε».
Σύμφωνα με το Κομουνιστικό Κόμμα, «οι προκλητικές δηλώσεις του προέδρου του Eurogroup -η ευρωπαϊκή εκδοχή του ‘μαζί τα φάγαμε’- έχουν στόχο να συγκαλύψουν τις αιτίες της κρίσης και των αντιλαϊκών μέτρων, που εφαρμόζονται ενιαία σ' όλα τα κράτη μέλη -βόρεια και νότια- απ' όλες τις κυβερνήσεις κι έχουν τη ρίζα τους στον ίδιο τον βάρβαρο καπιταλιστικό δρόμο ανάπτυξης και τις πολιτικές της ΕΕ».
 Ανακοίνωση και για το Βατοπέδι
Σε άλλο σχόλιό του σχετικά με την δικαστική απόφαση για το Βατοπέδι, το ΚΚΕ επισημαίνει ότι «για μία ακόμη φορά αποδεικνύεται ότι η αλήθεια σε τέτοιες υποθέσεις δεν βγαίνει στο φως, στα
πλαίσια αυτού του διεφθαρμένου συστήματος. Πολύ περισσότερο δεν αποκαλύπτονται και δεν αντιμετωπίζονται οι πραγματικές πολιτικές ευθύνες παλιών και νέων κυβερνήσεων, οι οποίες διατηρούν άθικτο το καθεστώς μοναστήρια, επιχειρηματικοί όμιλοι κλπ να λυμαίνονται μεγάλες εκτάσεις, δάση, βουνά, λίμνες, παραλίες, ακόμη και με τίτλους προηγούμενων αιώνων».
http://www.eklogika.gr/news/KKE-«Eurwpaϊkh-ekdoxh-tou-‘mazi-ta-fagame’»-oi-dhlwseis-Ntaiselmploum-22-03-2017

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΥΡΙΖΑ για Τέμπη: Ο Μητσοτάκης δεν πρόκειται να ξεφύγει – Να αρθεί η βουλευτική ασυλία Καραμανλή

Να υιοθετήσει την πρόταση της αξιωματικής αντιπολίτευσης για άρση της βουλευτικής ασυλίας του Κώστα Καραμανλή και για παραπομπή του στην τακ...