Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017

«Ξεκολλάει» η πληρωμή των εφάπαξ από το 2014 και μετά

Έως τα μέσα Απριλίου θα έχουν αποδοθεί στους πρώτους χίλιους δικαιούχους, εφάπαξ τα οποία βρίσκονται σε εκκρεμότητα από το 2014 και μετά. Το ποσό που θα εκταμιευτεί για να δοθεί στους δικαιούχους είναι 70 εκατομμύρια ευρώ.
Σε ότι αφορά τους υπόλοιπους 23.000 δικαιούχους εφάπαξ, που βρίσκονται στο «αέρα» από το 2014 και εντεύθεν, η κυβερνητική πρόβλεψη κάνει λόγο για πληρωμή μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2017, με το συνολικό κονδύλι να αγγίζει τα 584 εκατομμύρια ευρώ. 
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δικαιούχοι θα ενημερώνονται τηλεφωνικά, για την έκδοση του εφάπαξ. Αφού ειδοποιηθούν, θα πρέπει να στείλουν οι ίδιοι με φαξ ή μέσω e-mail στο Ταμείο αντίγραφο της φορολογικής ενημερότητας, ώστε να συμψηφιστούν με το εφάπαξ τυχόν ποσά που οφείλουν στο Δημόσιο ή και σε Ταμεία.



 http://www.sofokleousin.gr/archives/337569.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πηγές της Νέας Δημοκρατίας για τον ΣΥΡΙΖΑ: Είναι προκλητικό να κουνάνε το δάχτυλο οι πρωταγωνιστές της χειραγώγησης των ΜΜΕ και της Δικαιοσύνης

Απάντηση στις αιτιάσεις του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο φόντο της πολιτικής αντιπαράθεσης, που ξέσπασε μετά την ανακοίνωση τ...