Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Λοβέρδος: Λέμε ναι σε οτιδήποτε βοηθάει τη διαφάνεια

Σκληρή επίθεση εναντίον της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ εξαπέλυσε ο Ανδρέας Λοβέρδος κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την πρόταση σύστασης προανακριτικής επιτροπής για τα εξοπλιστικά επί των ημερών του Γ. Παπαντωνίου, τονίζοντας παράλληλα ότι η Δημοκρατική Συμπαράταξη θα ψηφίσει υπέρ. 
«Είσθε τυχοδιώκτες, χρυσοθήρες» είπε ο κ. Λοβέρδος, προσθέτοντας ότι η Δημοκρατική Συμπαράταξη από θέση αρχής λέει «ναι» σε οτιδήποτε βοηθάει τη διαφάνεια.  «Θα αναζητήσουμε με τη συμβολή μας στην Εξεταστική Επιτροπή τα πάντα για μαύρο χρήμα, λογαριασμούς, σε κάθε νέο στοιχείο» είπε, και συμπλήρωσε: «Θέλετε να ξανακάνετε ό,τι και το 2012, τότε που
παραπέμφθηκε ο Ακης Τσοχατζόπουλος, γιατί σας συμφέρει». Ο Ανδρέας Λοβέρδος αναρωτήθηκε αν ο ΣΥΡΙΖΑ έχει στοιχεία που δεν εμφανίζει και υποστήριξε ότι «με "ουάου" και γιούχα δεν δικάζονται άνθρωποι, παρά μόνο με στοιχεία και αποδείξεις». Υποστήριξε ότι η υπόθεση έχει παραγραφεί με αμετάκλητη απόφαση του Αρείου Πάγου και σχολίασε τα όσα ανέφερε ο Σταύρος Θεοδωράκης για τους τρεις λογαριασμούς, αν αφορούν το καταπίστευμα των παιδιών της γυναίκας του, που έχουν ανοιχθεί πριν γίνει ο Γιάννος Παπαντωνίου υπουργός Άμυνας το 2000.

Τέλος, αναφερόμενος στην παραίτηση της εισαγγελέως Διαφθοράς Ελένης Ράικου, κατηγόρησε τον υπουργό Δικαιοσύνης για τη δήλωσή του, λέγοντας πώς την ίδια τακτική ακολούθησε η κυβέρνηση και εναντίον των δικαστών του ΣτΕ.
http://www.ethnos.gr/politiki/arthro/loberdos_leme_nai_se_otidipote_boithaei_ti_diafaneia-65095022/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

το τεράστιο σημερινό μας χρέος

Πολλοί νομίζουν ότι το χρέος του σύγχρονου ελληνικού κράτους είναι μια παλιά ιστορία που μεταφέρονταν απο δεκαετία σε δεκαετία. Μια πολύ παλιά ιστορία δύο αιώνων όπου το ελληνικό κράτος δανείζονταν συνεχώς, έπεφτε έξω συνεχώς και αυτό μας επηρέασε φθάνοντάς μας στη σημερινή μας κατάσταση. Πράγματι υπήρξαν τέσσερεις τέτοιες περιπτώσεις μέχρι το 2ο παγκόσμιο πόλεμο. Όμως το τεράστιο σημερινό μας χρέος, για το οποίο σήμερα υποφέρουμε, είναι δημιούργημα των τελευταίων 40 ετών.
Μικρό στην αρχή, επιταχυνόμενο μετά, και τεράστιο στο τέλος.

Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά - Blogger Dimitris Nikogloy

ΑΓΙΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ !!! ΠΑΝΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ !!! Η ΜΟΝΗ ΣΩΤΗΡΙΑ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ !!!

Άγιοι Αρχιερείς, της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ελλάδος!
Ως Έλλην πολίτης και ως Ορθόδοξος Χριστιανός και με τον προσήκοντα σεβασμό προς τα θεοτίμητα πρόσωπά σας, αισθάνομαι την ανάγκη, να σας είπω τα κάτωθι:
Κατά τη μακρόχρονη σκλαβιά των 400 ετών, υπό το ζυγό της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, οι Έλληνες κατάφεραν να διατηρήσουν αναλλοίωτη, τόσο την Εθνική τους, όσο και την θρησκευτική τους, ταυτότητα!!!