Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017

Λοβέρδος: Λέμε ναι σε οτιδήποτε βοηθάει τη διαφάνεια

Σκληρή επίθεση εναντίον της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ εξαπέλυσε ο Ανδρέας Λοβέρδος κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την πρόταση σύστασης προανακριτικής επιτροπής για τα εξοπλιστικά επί των ημερών του Γ. Παπαντωνίου, τονίζοντας παράλληλα ότι η Δημοκρατική Συμπαράταξη θα ψηφίσει υπέρ. 
«Είσθε τυχοδιώκτες, χρυσοθήρες» είπε ο κ. Λοβέρδος, προσθέτοντας ότι η Δημοκρατική Συμπαράταξη από θέση αρχής λέει «ναι» σε οτιδήποτε βοηθάει τη διαφάνεια.  «Θα αναζητήσουμε με τη συμβολή μας στην Εξεταστική Επιτροπή τα πάντα για μαύρο χρήμα, λογαριασμούς, σε κάθε νέο στοιχείο» είπε, και συμπλήρωσε: «Θέλετε να ξανακάνετε ό,τι και το 2012, τότε που
παραπέμφθηκε ο Ακης Τσοχατζόπουλος, γιατί σας συμφέρει». Ο Ανδρέας Λοβέρδος αναρωτήθηκε αν ο ΣΥΡΙΖΑ έχει στοιχεία που δεν εμφανίζει και υποστήριξε ότι «με "ουάου" και γιούχα δεν δικάζονται άνθρωποι, παρά μόνο με στοιχεία και αποδείξεις». Υποστήριξε ότι η υπόθεση έχει παραγραφεί με αμετάκλητη απόφαση του Αρείου Πάγου και σχολίασε τα όσα ανέφερε ο Σταύρος Θεοδωράκης για τους τρεις λογαριασμούς, αν αφορούν το καταπίστευμα των παιδιών της γυναίκας του, που έχουν ανοιχθεί πριν γίνει ο Γιάννος Παπαντωνίου υπουργός Άμυνας το 2000.

Τέλος, αναφερόμενος στην παραίτηση της εισαγγελέως Διαφθοράς Ελένης Ράικου, κατηγόρησε τον υπουργό Δικαιοσύνης για τη δήλωσή του, λέγοντας πώς την ίδια τακτική ακολούθησε η κυβέρνηση και εναντίον των δικαστών του ΣτΕ.
http://www.ethnos.gr/politiki/arthro/loberdos_leme_nai_se_otidipote_boithaei_ti_diafaneia-65095022/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To ΠΑΣΟΚ και οι συμπληγάδες των ευρωεκλογών

Το 2024 μπήκε με αισιοδοξία για το ΠΑΣΟΚ. Είχε ούριο άνεμο στα πανιά του, η αυτοπεποίθηση ήταν στα ύψη και οι δημοσκοπικοί οιωνοί έδειχναν ό...