Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

Πρόσκληση Μίχαλου σε ομογενείς επιχειρηματίες: «Ελάτε να επενδύσετε στην Ελλάδα»

Κάλεσμα σε επιχειρηματίες της ομογένειας από τις ΗΠΑ, απηύθυνε ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων και του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνος Μίχαλος, να στηρίξουν με επενδύσεις την Ελλάδα σε αυτήν την κρίσιμη περίοδο για τη χώρα, που δίνει μάχη για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης και την έξοδο από την κρίση.
Ο κ. Μίχαλος στο πλαίσιο της επίσκεψης του σε Νέα Υόρκη και Ουάσινγκτον, όπου συμμετείχε στον επίσημο εορτασμό της επετείου της 25ης Μαρτίου, στο Λευκό Οίκο, παρουσία του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, είχε την ευκαιρία να συναντηθεί τόσο με ομογενείς επιχειρηματίες, όσο και με αξιωματούχους της νέας αμερικανικής κυβέρνησης. Όπως τους επεσήμανε ο κ. Μίχαλος η Ελλάδα αποτελεί μια χώρα με μεγάλες ευκαιρίες για επενδύσεις σε
σημαντικούς τομείς της οικονομικής δραστηριότητας, όπως ο τουρισμός, η ενέργεια, η βιομηχανία, ο τομέας των τροφίμων, η παιδεία, η υγεία, ενώ ήδη έχουν αρχίσει να υλοποιούνται σημαντικές μεταρρυθμίσεις που αν συνεχιστούν και ολοκληρωθούν θα διευκολύνουν σημαντικά την επιχειρηματική δραστηριότητα.
Οι αμερικανοί αξιωματούχοι, όπως τονίζει ο κ. Μίχαλος, άκουσαν με ενδιαφέρον τις ελληνικές προτάσεις για επενδύσεις και εξέφρασαν τη θετική τους άποψη για την Ελλάδα τονίζοντας ότι και σε οικονομικό και επιχειρηματικό επίπεδο οι ΗΠΑ πάντα είχαν και θα συνεχίσουν να έχουν έντονο ενδιαφέρον.
Στην Νέα Υόρκη ο κ. Μίχαλος είχε επαφές με ομογενείς επιχειρηματίες τους οποίους και προσκάλεσε στην Ελλάδα προκειμένου να επισκεφθούν τα Επιμελητήρια της χώρας και να γνωρίσουν από κοντά και τις επενδυτικές ευκαιρίες που υπάρχουν και τις δυνατότητες για συνεργασία με τις ελληνικές επιχειρήσεις.
http://www.topontiki.gr/article/213887/prosklisi-mihaloy-se-omogeneis-epiheirimaties-elate-na-ependysete-stin-ellada

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To ΠΑΣΟΚ και οι συμπληγάδες των ευρωεκλογών

Το 2024 μπήκε με αισιοδοξία για το ΠΑΣΟΚ. Είχε ούριο άνεμο στα πανιά του, η αυτοπεποίθηση ήταν στα ύψη και οι δημοσκοπικοί οιωνοί έδειχναν ό...