Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Συμβασιούχοι προς Ελεγκτικό Συνέδριο: Δώστε λύση για να πληρωθούμε

Επιστολή προς το Ελεγκτικό Συνέδριο, απέστειλε ο Σύλλογος ΟΤΑ και Δημοτικών Επιχειρήσεων του Νομού Θεσσαλονίκης, με την οποία απευθύνει έκκληση προς τους αρμόδιους υπαλλήλους να συζητήσουν άμεσα και εξαίρεση το θέμα της πληρωμής των συμβασιούχων πανελλαδικά, προκειμένου να λυθεί το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν, αφού είναι απληρώτοι εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα.
Υπεθνυμίζουμε ότι οι συμβασιούχοι της Μακεδονίας – Θράκης, έχουν προγραμματίσει συλλαλητήριο για το θέμα την επόμενη εβδομάδα.
Συγκεκριμένα, ο Σύλλογος απέστειλε την επιστολή του, προς την Πρόεδρο του Ελεγκτικού Συνεδρίου κα Ανδρονίκη Θεοτοκάτου, με κοινοποίηση προς Εισηγητή Α΄ Τμήματος. Ειδικότερα στην επιστολή τους, οι εργαζόμενοι σημειώνουν:
«Στις 8/3/2017 ενημερωθήκαμε από την Ελεγκτή Θεσσαλονίκης ότι τα εντάλματα
πληρωμής των συναδέλφων μας στάλθηκαν σε εσάς, προκειμένου να γνωμοδοτήσει το αρμόδιο τμήμα σας.
Επειδή γνωρίζουμε ότι οι διαδικασίες είναι εξαιρετικά χρονοβόρες, σας ζητούμε όπως κατ΄εξαίρεση συζητηθεί άμεσα, προκειμένου να δοθεί λύση και να πληρωθούν οι συνάδελφοί μας, όχι μόνο στο Νομό Θεσσαλονίκης αλλά και πανελλαδικά.
Καταλαβαίνετε ότι έχει δημιουργηθεί μείζον θέμα, όταν στο Νομό μας και όχι μόνο υπάρχουν συνάδελφοι που πληρώνονται κανονικά και άλλοι όχι.
Περιμένουμε ότι θα ενσκήψετε στο θέμα με την δέουσα προσοχή».
Να σημειωθεί ότι, όπως έχει γράψει η aftodioikisi.gr, οι αποφάσεις των Επιτρόπων είναι αντιφατικές, με αποτέλεσμα κάποιοι συμβασιούχοι να πληρώνονται και κάποιοι όχι.

http://www.aftodioikisi.gr/ergasiaka-ypallilwn-ota/simvasiouxoi-pros-elegktiko-sinedrio-doste-lisi-gia-na-plirothoume/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

το τεράστιο σημερινό μας χρέος

Πολλοί νομίζουν ότι το χρέος του σύγχρονου ελληνικού κράτους είναι μια παλιά ιστορία που μεταφέρονταν απο δεκαετία σε δεκαετία. Μια πολύ παλιά ιστορία δύο αιώνων όπου το ελληνικό κράτος δανείζονταν συνεχώς, έπεφτε έξω συνεχώς και αυτό μας επηρέασε φθάνοντάς μας στη σημερινή μας κατάσταση. Πράγματι υπήρξαν τέσσερεις τέτοιες περιπτώσεις μέχρι το 2ο παγκόσμιο πόλεμο. Όμως το τεράστιο σημερινό μας χρέος, για το οποίο σήμερα υποφέρουμε, είναι δημιούργημα των τελευταίων 40 ετών.
Μικρό στην αρχή, επιταχυνόμενο μετά, και τεράστιο στο τέλος.

Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά - Blogger Dimitris Nikogloy

ΑΓΙΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ !!! ΠΑΝΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ !!! Η ΜΟΝΗ ΣΩΤΗΡΙΑ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ !!!

Άγιοι Αρχιερείς, της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ελλάδος!
Ως Έλλην πολίτης και ως Ορθόδοξος Χριστιανός και με τον προσήκοντα σεβασμό προς τα θεοτίμητα πρόσωπά σας, αισθάνομαι την ανάγκη, να σας είπω τα κάτωθι:
Κατά τη μακρόχρονη σκλαβιά των 400 ετών, υπό το ζυγό της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, οι Έλληνες κατάφεραν να διατηρήσουν αναλλοίωτη, τόσο την Εθνική τους, όσο και την θρησκευτική τους, ταυτότητα!!!