Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Το μήνυμα Καραμανλή προς πάσα κατεύθυνση

Την απόφαση να εκμπέμψει σαφώς και προς πάσα κατεύθυνση το μήνυμα «κανείς δεν μιλάει εξ ονόματος μου» έχει πάρει ο Κώστας Καραμανλής, που βλέποντας πως το τελευταίο διάστημα, είχε αρχίσει να παίρνει διαστάσεις το θέμα να μιλάνε άλλοι όχι μόνο για αυτόν αλλά και εξ ονόματος της «κληρονομιάς» του ιδρυτή της παράταξης, θέλησε να «αναλάβει δράση».
Το πρώτο... στάδιο ήταν οι δημόσιες τοποθετήσεις, δύο μάλιστα διαδοχικές, από τον εξάδελφο του, Κώστα Αχ. Καραμανλή που «άδειασε» τον Πάνο Καμμένο εις διπλούν.
Ακολούθησε μήνυμα με την μορφή διαρροής με το οποίο ο πρώην πρωθυπουργός ανέφερε πως «όσοι θέλουν να δημιουργήσουν πρόβλημα στη Ν.Δ. να βρουν άλλους… πρωταγωνιστές. Δεν είμαι διαθέσιμος».

Σήμερα ακολούθησε το τρίτο, με άλλη μορφή μήνυμα, με ένα απ’ ευθείας τετ – α – τετ  με την Ντόρα Μπακογιάννη.
Η συνάντηση μόνο τυχαία δεν είναι καθώς το τελευταίο διάστημα ο τόνοι μεταξύ της πρώην υπουργού Εξωτερικών και του νυν υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου, είχαν ανέβει πολύ, περνώντας μάλιστα σε προσωπικού τύπου αντιπαράθεση.
Ο κ. Καμμένος είχε γράψει μάλιστα στο twitter αναφερόμενος στο βέτο στο Βουκουρέστι ότι η κ. Μπακογιάννη «πρόδωσε τον Καραμανλή για το βέτο στο ΝΑΤΟ» και πρόσθεσε «τολμά να μιλά;».
Είχε προηγηθεί συνέντευξη της Ντόρας Μπακογιάννη στον ραδιοσταθμό «ΒΗΜΑ FM με την οποία καλούσε τον πρωθυπουργό να «μαζέψει» τον υπουργό Άμυνας ή να τον αντικαταστήσει.
Από το περιβάλλον του πρώην πρωθυπουργού αναφέρουν πως στην συνάντηση τέθηκε επί τάπητος και το θέμα του κ. Καμμένου χωρίς ωστόσο αυτό να είναι το μόνο θέμα.
Η συζήτηση είχε μενού και όλα τα θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας και όπως αναφέρουν πηγές από την Παναγή Κυριακού, εντάσσεται στο πλαίσιο της τακτικής επικοινωνίας που έχουν που ξεκινά από την αγαστή συνεργασία που είχαν από την περίοδο που ο κ. Καραμανλής ήταν πρωθυπουργός και είχε εμπιστευτεί στην κ. Μπακογιάννη ένα από τα πιο σημαντικά χαρτοφυλάκια, εκείνο των Εξωτερικών.
http://www.msn.com/el-gr/news/politics/%cf%84%ce%bf-%ce%bc%ce%ae%ce%bd%cf%85%ce%bc%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%cf%81%ce%b1%ce%bc%ce%b1%ce%bd%ce%bb%ce%ae-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%82-%cf%80%ce%ac%cf%83%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b5%cf%8d%ce%b8%cf%85%ce%bd%cf%83%ce%b7/ar-AAolnSI?li=BBqxHCu&ocid=mailsignout

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

το τεράστιο σημερινό μας χρέος

Πολλοί νομίζουν ότι το χρέος του σύγχρονου ελληνικού κράτους είναι μια παλιά ιστορία που μεταφέρονταν απο δεκαετία σε δεκαετία. Μια πολύ παλιά ιστορία δύο αιώνων όπου το ελληνικό κράτος δανείζονταν συνεχώς, έπεφτε έξω συνεχώς και αυτό μας επηρέασε φθάνοντάς μας στη σημερινή μας κατάσταση. Πράγματι υπήρξαν τέσσερεις τέτοιες περιπτώσεις μέχρι το 2ο παγκόσμιο πόλεμο. Όμως το τεράστιο σημερινό μας χρέος, για το οποίο σήμερα υποφέρουμε, είναι δημιούργημα των τελευταίων 40 ετών.
Μικρό στην αρχή, επιταχυνόμενο μετά, και τεράστιο στο τέλος.

Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά - Blogger Dimitris Nikogloy

ΑΓΙΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ !!! ΠΑΝΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ !!! Η ΜΟΝΗ ΣΩΤΗΡΙΑ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ !!!

Άγιοι Αρχιερείς, της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ελλάδος!
Ως Έλλην πολίτης και ως Ορθόδοξος Χριστιανός και με τον προσήκοντα σεβασμό προς τα θεοτίμητα πρόσωπά σας, αισθάνομαι την ανάγκη, να σας είπω τα κάτωθι:
Κατά τη μακρόχρονη σκλαβιά των 400 ετών, υπό το ζυγό της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, οι Έλληνες κατάφεραν να διατηρήσουν αναλλοίωτη, τόσο την Εθνική τους, όσο και την θρησκευτική τους, ταυτότητα!!!