Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ο νέος … ρόλος της Μπακογιάννη στη ΝΔ και οι αιχμές Καραμανλή

Η χθεσινή συνάντηση μεταξύ της Ντόρας Μπακογιάννη και του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή είχε ένα ως βασικό αντικείμενο συζήτησης τον Πάνο Καμμένο.
«Σε χρόνο ρεκόρ η Ντόρα Μπακογιάννη κοινοποίησε τη συνάντησή της με τον Κ. Καραμανλή, η οποία πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του πρώην πρωθυπουργού. Εδωσε μάλιστα και το «μενού» των συζητήσεων, όχι ακριβώς τι ειπώθηκε αλλά γενικόλογα. Θα σας αποκαλύψω όμως τι ακριβώς ειπώθηκε, το οποίο δεν υπάρχει σε καμία διαρροή από πλευράς Ντόρας Μπακογιάννη. Το ραντεβού κλείστηκε την προηγούμενη ημέρα και η Ντόρα θέλησε να δει τον πρώην πρωθυπουργό ώστε να «αδειάσει» τον κ. Καμμένο για τους ισχυρισμούς του ότι είναι υπέρμαχος του
καραμανλισμού. Ο πρώην πρωθυπουργός άκουσε το αίτημα της Ντόρας ψύχραιμα και λέγεται ότι είπε: «Ας έρθει, άλλωστε ο Καμμένος δεν έχει καμία σχέση μαζί μας και την πολιτική μας». Και όταν έγινε η συνάντηση και άρχισε η Ντόρα να λέει τα «παράπονά της» στον κ. Καραμανλή και ότι «δεν πρέπει να αφήσουμε» τον καραμανλισμό και την πολιτική του στον Καμμένο των ΑΝΕΛ, ο κ. Καραμανλής γύρισε και της είπε με αρκετό σοβαρό ύφος: «Ακουσε, Ντόρα. Ο Καμμένος κάνει αυτά που κάνει επειδή βρίσκει χώρο και τα κάνει». Πάγωσε προς στιγμήν η Ντόρα γιατί γνώριζε πολύ καλά τι ήθελε να πει ο πρώην πρωθυπουργός. Οτι δηλαδή αφού οι άλλοι στη ΝΔ δεν υπερασπίζονται το έργο του, βρίσκει χώρο ο κ. Καμμένος και το κάνει.
Για την ιστορία, απλώς σας αναφέρω ότι η ιστορία της υπεράσπισης του Κ. Καραμανλή από την Ντόρα Μπακογιάννη ξεκίνησε όταν η Ντόρα ζήτησε από τον Αλ. Τσίπρα να «μαζέψει» τον Καμμένο μετά τις δηλώσεις που έκανε για πιθανότητα θερμού επεισοδίου τον Ιούνιο στις κυπριακές θάλασσες. Ο κ. Καμμένος ζήτησε με τη σειρά του από τον Κυρ. Μητσοτάκη να «μαζέψει» την Ντόρα και άφησε αιχμές για ένα εκατ. ευρώ στο Λονδίνο. Τότε η Ντόρα άρχισε την εκστρατεία. Επέβαλε στη ΝΔ να επιτεθούν τα γαλάζια στελέχη στον κ. Καμμένο (έως και ο Κωστής Αχ. Καραμανλής επιστρατεύθηκε για να αποδείξει ότι ο λεγόμενος καραμανλισμός δεν έχει καμία σχέση με τον κ. Καμμένο). Ετσι, όπως λένε στο γαλάζιο στρατόπεδο, εξαιτίας του Καμμένου η Ντόρα βρήκε έναν νέο ρόλο στο κόμμα της. Αυτόν της... «Καμμενο- διώκτριας»! Πλησίασε παλαιούς «μητσοτακικούς» (που έχουν απομακρυνθεί από τον νυν πρόεδρο του κόμματος), πήγε περιοδεία στην περιφέρεια και μίλησε εναντίον του κ. Καμμένου, στάθηκε αφορμή για να συναντηθεί με τον Κ. Καραμανλή. Και η «εκστρατεία» της Ντόρας συνεχίζεται. Τώρα δεν ξέρω εάν την Πέμπτη που έχει συγκαλέσει ο Κυρ. Μητσοτάκης την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος (και θα δώσει τον λόγο στους βουλευτές) η Ντόρα θα ξεσπαθώσει πάλι εναντίον του κ. Καμμένου».
http://www.topontiki.gr/article/212132/o-neos-rolos-tis-mpakogianni-sti-nd-kai-oi-aihmes-karamanli

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

το τεράστιο σημερινό μας χρέος

Πολλοί νομίζουν ότι το χρέος του σύγχρονου ελληνικού κράτους είναι μια παλιά ιστορία που μεταφέρονταν απο δεκαετία σε δεκαετία. Μια πολύ παλιά ιστορία δύο αιώνων όπου το ελληνικό κράτος δανείζονταν συνεχώς, έπεφτε έξω συνεχώς και αυτό μας επηρέασε φθάνοντάς μας στη σημερινή μας κατάσταση. Πράγματι υπήρξαν τέσσερεις τέτοιες περιπτώσεις μέχρι το 2ο παγκόσμιο πόλεμο. Όμως το τεράστιο σημερινό μας χρέος, για το οποίο σήμερα υποφέρουμε, είναι δημιούργημα των τελευταίων 40 ετών.
Μικρό στην αρχή, επιταχυνόμενο μετά, και τεράστιο στο τέλος.

Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά - Blogger Dimitris Nikogloy

ΑΓΙΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ !!! ΠΑΝΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ !!! Η ΜΟΝΗ ΣΩΤΗΡΙΑ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ !!!

Άγιοι Αρχιερείς, της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ελλάδος!
Ως Έλλην πολίτης και ως Ορθόδοξος Χριστιανός και με τον προσήκοντα σεβασμό προς τα θεοτίμητα πρόσωπά σας, αισθάνομαι την ανάγκη, να σας είπω τα κάτωθι:
Κατά τη μακρόχρονη σκλαβιά των 400 ετών, υπό το ζυγό της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, οι Έλληνες κατάφεραν να διατηρήσουν αναλλοίωτη, τόσο την Εθνική τους, όσο και την θρησκευτική τους, ταυτότητα!!!