Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Στις ουρές αναμονής περιμένουν 150.000 συνταξιούχοι

Στην ουρά της αναμονής βρίσκονται περίπου 150.000 νέοι συνταξιούχοι, σύμφωνα με στοιχεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στο ΙΚΑ.
Οι 95.000 αιτήσεις συνταξιοδότησης εκκρεμούσαν ήδη πριν την εφαρμογή του νόμου Κατρούγκαλου, τον περασμένο Μάιο, και οι υπόλοιπες 55 υποβλήθηκαν μετά την εφαρμογή του νόμου.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Βαγγέλη Θεοδωρίδη η κατάσταση είναι απελπιστική, με τεράστιες ουρές αναμονής.  ίδιος ο κ. Κατρούγκαλος, μιλώντας το πρωί στον ΣΚΑΪ, είπε ότι όλες οι συντάξεις θα εκδοθούν μέσα στο 2017 και ότι ποτέ δεν εκδίδονταν συντάξεις μέσα σε έξι μήνες, όπως προβλέπει ο δικός του νόμος.

Δικαιολογώντας την εμπλοκή της ΕΛΣΤΑΤ στο θέμα του υπολογισμού των συντάξεων, είπε ότι αυτό συμβαίνει σε ολόκληρη την Ευρώπη.
http://www.msn.com/el-gr/news/national/%CF%83%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%AD%CF%82-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CE%AE%CF%82-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BD-150000-%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%BE%CE%B9%CE%BF%CF%8D%CF%87%CE%BF%CE%B9/ar-AAofeHG?li=BBqxHCu&ocid=mailsignout

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

το τεράστιο σημερινό μας χρέος

Πολλοί νομίζουν ότι το χρέος του σύγχρονου ελληνικού κράτους είναι μια παλιά ιστορία που μεταφέρονταν απο δεκαετία σε δεκαετία. Μια πολύ παλιά ιστορία δύο αιώνων όπου το ελληνικό κράτος δανείζονταν συνεχώς, έπεφτε έξω συνεχώς και αυτό μας επηρέασε φθάνοντάς μας στη σημερινή μας κατάσταση. Πράγματι υπήρξαν τέσσερεις τέτοιες περιπτώσεις μέχρι το 2ο παγκόσμιο πόλεμο. Όμως το τεράστιο σημερινό μας χρέος, για το οποίο σήμερα υποφέρουμε, είναι δημιούργημα των τελευταίων 40 ετών.
Μικρό στην αρχή, επιταχυνόμενο μετά, και τεράστιο στο τέλος.

Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά - Blogger Dimitris Nikogloy

ΑΓΙΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ !!! ΠΑΝΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ !!! Η ΜΟΝΗ ΣΩΤΗΡΙΑ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ !!!

Άγιοι Αρχιερείς, της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ελλάδος!
Ως Έλλην πολίτης και ως Ορθόδοξος Χριστιανός και με τον προσήκοντα σεβασμό προς τα θεοτίμητα πρόσωπά σας, αισθάνομαι την ανάγκη, να σας είπω τα κάτωθι:
Κατά τη μακρόχρονη σκλαβιά των 400 ετών, υπό το ζυγό της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, οι Έλληνες κατάφεραν να διατηρήσουν αναλλοίωτη, τόσο την Εθνική τους, όσο και την θρησκευτική τους, ταυτότητα!!!