Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

Πού πέρασαν τα Χριστούγεννα οι πολιτικοί αρχηγοί -Ποιοι προτίμησαν την Αθήνα και ποιοι την επαρχία

Πού πέρασαν τα Χριστούγεννα οι πολιτικοί αρχηγοί -Ποιοι προτίμησαν την Αθήνα και ποιοι την επαρχία Αλλοι στην Αθήνα, άλλοι στην επαρχία και άλλοι στον... Κορυδαλλό. Κάπου έκει πέρασαν τα Χριστούγεννα οι πολιτικοί αρχηγοί. Ο μόνος από την πολιτειακή ηγεσία της χώρας που βγήκε εκτός Ελλάδος ήταν ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας ο οποίος πήγε στη Γερμανία για να περάσει τις γιορτές με την οικογένειά του καθώς οι δυο του κόρες ζουν εκεί.
Σύμφωνα με τον Alpha, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς έμεινε στην Αθήνα καθώς έχει συνεχείς συσκέψεις με τους υπουργούς ενόψει της ελληνικής προεδρίας της Ε.Ε. που αρχίζει την 1η Ιανουαρίου. Στόχος του να καταφέρει να μεταβεί έστω και για ένα διήμερο στην ιδιαίτερη πατρίδα του
την Πύλο παρέα με την σύζυγό του και τα δυο τους παιδιά.
O πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας αναχωρεί με τη σύζυγό του και τα δύο τους παιδιά για το Αθαμάνιο Άρτας, ενώ ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος βρίσκεται ήδη στη Θεσσαλονίκη, την ιδιαίτερη πατρίδα του.
Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος μετέβη στην έδρα του ΟΗΕ με αποστολή της βουλής και επιστρέφει στην Αθήνα, προκειμένου να περάσει τις γιορτές με την οικογένειά του.
Ο Φώτης Κουβέλης, η Αλέκα Παπαρήγα και ο Δημήτρης Κουτσούμπας θα παραμείνουν στην Αθήνα.
Οσο για τον γενικό γραμματέα της Χρυσής Αυγής Νίκο Μιχαλολιάκο πέρασε τις γιορτές στον Κορυδαλλό.
http://www.iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To ΠΑΣΟΚ και οι συμπληγάδες των ευρωεκλογών

Το 2024 μπήκε με αισιοδοξία για το ΠΑΣΟΚ. Είχε ούριο άνεμο στα πανιά του, η αυτοπεποίθηση ήταν στα ύψη και οι δημοσκοπικοί οιωνοί έδειχναν ό...