Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Πυρά «γαλάζιων» βουλευτών κατά Στουρνάρα: «Είσαι σοσιαλδημοκράτης»-«Ρίξε μια ματιά στην ιστορία του Κωνσταντίνου Καραμανλή»

Πυρά «γαλάζιων» βουλευτών κατά Στουρνάρα: «Είσαι σοσιαλδημοκράτης»-«Ρίξε μια ματιά στην ιστορία του Κωνσταντίνου Καραμανλή»
Ο Αργυρης Ντινόπουλος είπε ότι θα ψηφίσει το νομοσχέδιο για τη σταθερότητα της κυβέρνησης παρά τις έντονες διαφωνίες του άλλα και τις αντιδράσεις της εκλογικής βάσης της ΝΔ. «Η κοινωνία οργίζεται όταν τους λέμε ότι δεν υπερφορολογούνται» είπε ο Βουλευτής της ΝΔ κοιτώντας τον κ. Στουρνάρα και πριν κατέβει από το βήμα του είπε «επειδή είστε καινούργιος στην πολιτική ρίξτε μια ματιά στην ιστορία του Κωνσταντίνου Καραμανλή για να δείτε πια ήταν η στάση που κρατούσε με τους ισχυρούς του χρήματος και των τραπεζών και θα αντλήσετε χρήσιμα συμπεράσματα».
Λίγο αργότερα ο βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ Ηλίας Βλαχογιάννης δήλωσε και αυτός ότι διαφωνεί
σε πολλά σημεία του νομοσχεδίου αλλά πρόσθεσε: «Εμείς θα ψηφίσουμε το νομό αλλά στην πορεία πρέπει να αλλάξει»
Πυρά κατά του κ. Στουρνάρα εκτόξευσε και ο Νικήτας Κακλαμάνης λέγοντας ότι ο υπουργός είναι σοσιαλδημοκράτης και όχι λαϊκός δεξιός για αυτό και είναι υπέρ του κεφαλαίου «Του έχω πει πολλές φορές να έρθει στη λαϊκή δεξιά αλλά ανθίσταται» είπε ο πρώην υπουργός και πρόσθεσε ότι θα ψηφίσει το νομοσχέδιο αλλά θα περιμένει τον κ. Στουρνάρα τον Μάρτιο.
«Θα περιμένω τότε τον απολογισμό σας, το να ειναι το πλεόνασμα αληθινό και όχι μόνο λογιστικό , θα περιμένω να φύγει η Τρόικα, να μην έχουμε άλλο μνημόνιο και να προχωρήσουμε στη ρύθμιση του χρέους. Αν τα πετύχετε όλα αυτά θα πω ότι έκανα λάθος εγώ στη κρητική μου, αν όχι θα πείτε ότι εσείς κάνατε λάθος και δεν θα χρεώσετε τα λάθη στους βουλευτές της ΝΔ , γιατί εμείς ψηφίζουμε ότι μας φέρνετε .Ραντεβού λοιπόν το Μάρτιο εκτός αν μέχρι τότε έχετε έρθει στη λαϊκή δεξιά και αλλάξετε πολιτική».
http://www.iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πηγές της Νέας Δημοκρατίας για τον ΣΥΡΙΖΑ: Είναι προκλητικό να κουνάνε το δάχτυλο οι πρωταγωνιστές της χειραγώγησης των ΜΜΕ και της Δικαιοσύνης

Απάντηση στις αιτιάσεις του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο φόντο της πολιτικής αντιπαράθεσης, που ξέσπασε μετά την ανακοίνωση τ...