Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Σαμαράς: Η Ελλάδα το 2014 θα βγει στις αγορές

Ο Αντώνης Σαμαράς προανήγγειλε νέο κύμα μεταρρυθμίσεων το 2014 ενώ έκανε εκτενή αναφορά στην τρομοκρατική επίθεση στην οικία του Γερμανού πρέσβη, λέγοντας πώς κάποιοι θρασύδειλοι επιχείρησαν να τραυματίσουν την ελληνική προεδρία αλλά δεν θα τα καταφέρουν.
«Τη νέα χρονιά το ελληνικό χρέος θα ανακηρυχθεί και επίσημα βιώσιμο, χωρίς δηλαδή ανάγκη νέου δανεισμού και χωρίς νέα Μνημόνια», είπε χαρακτηριστικά.
Ο πρωθυπουργός μίλησε για αξιοθαύμαστη ωριμότητα του ελληνικού λαού, που ήλθε η ώρα να ανταμειφθεί. Ο κ. Σαμαράς παραδέχθηκε πως έχουν γίνει λάθη αλλά και αδικίες, δεσμευόμενος πως πλέον υπάρχει το περιθώριο για διορθώσεις.
Χωρίς να τον κατονομάσει, επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας χαρακτηριστικά: «Υπάρχουν κάποιοι,
κυρίως στο εσωτερικό της χώρας, που στενοχωριούνται και που αμφισβητούν τα επιτεύγματα της Ελλάδας. Συνεχώς, όμως, διαψεύδονται. Και θα συνεχίσουν να διαψεύδονται.»
Ο πρωθυπουργός υπογράμμισε πως το 2013 ήταν το «έτος μηδέν», προσθέτοντας ότι, τέθηκε τέρμα στην κατρακύλα.
«Το 2014 θα είναι η πρώτη χρονιά της ανόδου. Που τη χτίζουμε σε στέρεες βάσεις, όχι σε παχιά λόγια, όχι σε διχαστικό λαϊκισμό, όχι σε κομματικά συνθήματα που εύχονται τα καλύτερα και που πάντα οδηγούν στα χειρότερα», κατέληξε ο κ. Σαμαράς.
http://www.matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To ΠΑΣΟΚ και οι συμπληγάδες των ευρωεκλογών

Το 2024 μπήκε με αισιοδοξία για το ΠΑΣΟΚ. Είχε ούριο άνεμο στα πανιά του, η αυτοπεποίθηση ήταν στα ύψη και οι δημοσκοπικοί οιωνοί έδειχναν ό...