Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Για το 2014 έχω 14 ελπίδες


photo: rod lewis@Flickr


1. Η στιγμή που οι πραγματικοί σταρ της εποχής θα βρουν τη δικαίωση που αξίζουν. Στις εκλόγιμες θέσεις των ψηφοδελτίων ευρωβουλής και αυτοδιοίκησης δεν θα έχει πια αθλητές, τραγουδιστές, ηθοποιούς κ.λπ., αλλά τους γενναίους της νέας εποχής. Τους μάγειρες
2. Η στιγμή που κάποιος τελειωμένος ποπ σταρ θα εκφράσει τον θαυμασμό του στη Χρυσή Αυγή και δεν θα απαντήσει κανείς.
3. Η στιγμή που κάποια μαμά θα ποστάρει φωτογραφία της με την κόρη της στο facebook και δεν θα βρεθεί ούτε ένας να γράψει από κάτω «κούκλες».
4. Η στιγμή που η Μαρία Ρεπούση θα κάνει κάποια δήλωση και δεν θα βρεθεί ούτε ένας που θα της απαντήσει με λογοπαίγνιο με τη λέξη «συνωστισμός».
5. Η στιγμή που η Ζωή Κωνσταντοπούλου θα συμμετάσχει σε οποιαδήποτε ομάδα (επιτροπή,
εργασίας, κομματική, κ.λπ.) και θα μιλήσει λιγότερο από κάποιον άλλον.
6. Η στιγμή που θα γίνει ένα μεγάλο μπάχαλο και δεν θα πει κανείς «όπως έλεγε και ο Ντίνος Ηλιόπουλος, δεν ξέρω αν το προσέξατε αλλά είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα».
7. Η στιγμή που ο Πρωθυπουργός θα πραγματοποιήσει την επανάστασή του και θα κάνει επιτέλους κάτι μόνος του, χωρίς τη βοήθεια της Παναγιάς.
8. Η στιγμή που θα απαντηθούν τα δύο συμπαντικά ερωτήματα: Υπάρχει σωματίδιο Χιγκς; Ποια θα είναι η επόμενη κίνηση της Ραχήλ Μακρή;
9. Η στιγμή που ο Αλέξης Τσίπρας θα πει κακή κουβέντα για κάποιον ΑΝΕΛ.
10. Η στιγμή που θα εκδηλωθεί η κίνηση των 29 που θα είναι η νεολαία των 58.
11. Η στιγμή που θα γίνεται μια μεγάλη δίκη και δεν θα ακουστεί από κανέναν «έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη»
12. Η στιγμή που ο κ. Κεδίκογλου θα κάνει δήλωση για τον ΣΥΡΙΖΑ με λιγότερα από οκτώ κοσμητικά επίθετα.
13. Η στιγμή που θα βρεθεί δημοσιογράφος που θα διακόψει τον φιλολαϊκό οίστρο του κ. Νικήτα Κακλαμάνη για να τον ρωτήσει «πόσα λεφτά ξοδεύονταν για τον 9.84 και την Τεχνόπολη στις μέρες σας και πόσα τώρα;»
14. Το κυριότερο, η στιγμή του πραγματικού πρωτογενούς πλεονάσματος, όταν δηλαδή θα δούμε το αλάθητο σημάδι ότι μας περισσεύουν λεφτά, το οποίο είναι φυσικά η (79η) ανάπλαση της Ομόνοιας.
http://www.protagon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το 2032 και η σύγκλιση με την Ευρώπη

Πριν από 30 χρόνια ξεκινούσε η μεγάλη πορεία της σύγκλισής μας με την Ευρώπη, που κορυφώθηκε με την ένταξή μας στο κοινό νόμισμα και σηματοδ...