Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Νέο κόμμα ετοιμάζεται να ιδρύσει ο Β. Πολύδωρας που διεγράφη από τη ΝΔ

Νέο κόμμα ετοιμάζεται να ιδρύσει ο Βύρων Πολύδωρας που διεγράφη από τη Νέα Δημοκρατία

Έτοιμος για να ιδρύσει ένα νέο κόμμα εμφανίζεται να είναι ο πρώην υπουργός της ΝΔ, Βύρων Πολύδωρας, ο οποίος διεγράφη από τη ΝΔ επειδή δεν υπερψήφισε στη Βουλή το νομοσχέδιο για τον ενιαίο φόρο ακινήτων. Σε δηλώσεις που έκανε ο κ. Πολύδωρας, σημείωσε ότι δεν πρόκειται να ανοίξει « μία παράγκα, σαν αυτές που ήδη υπάρχουν».
Αναλυτικά, μιλώντας στην εφημερίδα Real News, είπε ότι «η καινούρια άσκηση που προσπαθώ να επιλύσω είναι πώς να ικανοποιήσω τις προσδοκίες που επενδύονται πάνω μου. Θα μπορέσω ή μήπως είναι βαρύ το φορτίο». Σε ό,τι έχει να κάνει με την ταυτότητα του νέου σχηματισμού, ο κ. Πολύδωρας είπε ότι στέκεται στο «μέγεθος», την «ποσότητα» και «ποιότητα» και υπογράμμισε ότι «εγώ δεν πρόκειται να ανοίξω μία παράγκα σαν αυτές που υπάρχουν».

Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το ποιο πιστεύει πως είναι το πλεονέκτημά του, ο κ. Πολύδωρας είπε: «Ξαναφέρνω πολιτική. Δεν έβρισα κανέναν, μίλησα πολιτικά. Τι κάνουν; Διορίζονται για να είναι εισπράκτορες για την τρόικα της Ευρώπης; Είναι λάθος πολιτική».
Πάντως, ο κ. Πολύδωρας διαμηνύει πως δεν προτίθεται να είναι υποψήφιος σε κάποιο ευρωψηφοδέλτιο στις επερχόμενες Ευρωεκλογές του Μαΐου.
http://www.eklogika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To ΠΑΣΟΚ και οι συμπληγάδες των ευρωεκλογών

Το 2024 μπήκε με αισιοδοξία για το ΠΑΣΟΚ. Είχε ούριο άνεμο στα πανιά του, η αυτοπεποίθηση ήταν στα ύψη και οι δημοσκοπικοί οιωνοί έδειχναν ό...