Κυριακή, 22 Δεκεμβρίου 2013

Χρυσαυγίτες προπηλάκισαν τον δήμαρχο Πειραιά κατά τη διανομή τροφίμων «μόνο για Έλληνες»

Χρυσαυγίτες προπηλάκισαν τον δήμαρχο Πειραιά κατά τη διανομή τροφίμων «μόνο για Έλληνες» [βίντεο]
Έντονη φραστική επίθεση δέχτηκε σήμερα ο δήμαρχος Πειραιά, Βασίλης Μιχαλολιάκος, από ομάδα χρυσαυγιτών μπροστά στο δημαρχείο στην πλατεία Κοραή.
Ο δήμαρχος είχε κατέβει για να κάνει δηλώσεις σε δημοσιογράφους, όταν μέλη του ακροδεξιού κόμματος που περνούσαν από εκεί αντιλήφθηκαν την παρουσία του, προπηλακίζοντάς τον.
Θυμίζουμε ότι η κόντρα μεταξύ δημάρχου και Χ.Α. πυροδοτήθηκε χθες με αφορμή την απόφαση του δημάρχου να απαγορεύσει τη διανομή τροφίμων μόνο για Έλληνες στο Δημοτικό Θέατρο της πόλης.
Αγνοώντας την απόφαση, τα μέλη της Χ.Α. διεξήγαγαν απρόσκοπτα από το πρωί τη διανομή σε χώρο
κοντά στα γραφεία της Χρυσής Αυγής.
Ο αρχικός σχεδιασμός του ακροδεξιού κόμματος ήταν η διανομή να γίνει στην πλατεία του δημοτικού θεάτρου. Ο Δήμαρχος της πόλης όμως απαγόρευσε τη διανομή κάνοντας λόγο για "πανηγύρι με στόχο τον ευτελισμό των συνανθρώπων μας". Η Χρυσή Αυγή με ανακοίνωσή της καταφέρεται εναντίον του κ. Μιχαλολιάκου τον οποίο χαρακτηρίζει "δήμαρχο που έκανε τον Πειραιά... Ισλαμαμπάντ".
http://www.iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΕΗ: Αυτές τις αλλαγές θα δείτε στους λογαριασμούς που θα έρθουν -Προσοχή με το πάγιο

Διευκρινιστικές ερωτήσεις και απαντήσεις αναφορικά με τα νέα ευνοϊκά μέτρα, αναρτήθηκαν στον ιστότοπο της ΔΕΗ και αφορούν τις χρεώσεις κ...