Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Σε άλλο μήκος Κουβέλης και βουλευτές της ΔΗΜ.ΑΡ.



Η διχογνωμία και η διάσταση απόψεων καλά κρατούν στη ΔΗΜ.ΑΡ., με τα στελέχη της να βρίσκονται σε διαφορετικό μήκος κύματος. Μάλιστα, λίγο αφότου ο Φώτης Κουβέλης σε χθεσινή τηλεοπτική παρέμβασή του ζητούσε από τα κόμματα να εγκαταλείψουν μικροκομματικές επιλογές και στοχεύσεις, αναφερόμενος ουσιαστικά στη φημολογία περί κοινών υποψηφίων, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Βασίλης Οικονόμου πρότεινε στο ίδιο κανάλι (Mega), εκτός της Β΄ Αθηνών, όπου η Χρυσή Αυγή έχει τρεις βουλευτές, στις υπόλοιπες περιφέρειες να υπάρξουν κοινοί υποψήφιοι από το λεγόμενο δημοκρατικό τόξο. Αλλωστε, σύμφωνα με πληροφορίες, στην Αγίου Κωνσταντίνου φέρεται ότι και άλλοι ασπάζονται τις ίδιες απόψεις από το «μπλοκ» όσων διαφώνησαν με την έξοδο της ΔΗΜ.ΑΡ. από την κυβέρνηση. Από τη δική του πλευρά, ο βουλευτής και καθηγητής Εγκληματολογίας Γιάννης Πανούσης σε συνέντευξή του δήλωνε... ανήσυχος για την επόμενη μέρα μετά την «ώρα των δικαστών», ενώ αμφισβητούσε «την αφύπνιση του πολιτικού συστήματος».

Ειδικότερα, φαίνεται ότι κάποιοι διαφωνούν με τη στρατηγική, καθώς από το Σάββατο το κόμμα έχει εκδώσει ανακοίνωση όπου κάνει λόγο για μικροκομματικές σκοπιμότητες και υπολογισμούς που δεν ωφελούν τη δημοκρατία, διευκρινίζοντας ωστόσο ότι «είναι αναγκαίο το κοινό μέτωπο όλων των δυνάμεων της δημοκρατίας για το ξερίζωμα της εγκληματικής οργάνωσης και την αντιμετώπιση των απάνθρωπων ιδεών της». Σε κάθε περίπτωση, αύριο αναμένεται να ξεκαθαρίσει ποια άποψη θα επικρατήσει, αφού είναι προγραμματισμένο να συνεδριάσει η Εκτελεστική Επιτροπή.
dimokratia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στις αγορές το Ελληνικό Δημόσιο με 30ετές ομόλογο

Σε νέα έκδοση ομολόγου 30ετούς διάρκειας προχωρά το Ελληνικό Δημόσιο , για πρώτη φορά μετά το 2021, με το μέγεθος της νέας έκδοσης να εκτιμ...