Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου 2013

O Μιχαλολιάκος παραδίδει τα ηνία της ΧΑ στην σύζυγό του Ελένη Ζαρούλια - Την αποκαλούν «λοχία Σουλτς»

O Μιχαλολιάκος παραδίδει τα ηνία της ΧΑ στην σύζυγό του Ελένη Ζαρούλια - Την αποκαλούν «λοχία Σουλτς»Στην σύζυγό του Ελένη Ζαρούλια, στον μοναδικό άνθρωπο που εμπιστεύεται, παραδίδει τα ηνία της Χρυσής Αυγής ο Νίκος Μιχαλολιάκος μιας και ο ίδιος βρέθηκε σιδηροδέσμιος.
Η «λογίας Σουτλς», όπως αποκαλύπτει ο «Βηματοδότης» ότι την αποκαλούν οι.... συναγωνιστές της θα κληθεί τώρα να αναπληρώνει τον κ. Μιχαλολιάκο στη Βουλή, όπου νομίζει ότι μπορεί να μεταφέρει την αντιπαράθεση.
Ετσι, τώρα, η κυρία Μιχαλολιάκου από οδηγός του άνδρα της (αφού ο γενικός γραμματέας της ΧΑ δεν ξέρει να οδηγεί) θα βρεθεί τώρα να τον υποκαθιστά στο κόμμα, κάτι το οποίο προκαλεί μάλλον φόβο στα στελέχη της Χρυσής Αυγής αφού, σύμφωνα με το δημοσίευμα, πολλοί ήταν εκείνοι που
όταν ενημερώθηκαν για τα νέα καθήκοντα της Ελένης Ζαρούλια έλεγαν χαρακτηριστικά «τώρα θα φεύγουν ο ένα μετά τον άλλον από τα παράθυρα».
iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ανατροπή: Ποια ΙΧ θα περνάνε από ΚΤΕΟ κάθε χρόνο

Ριζικές αλλαγές στους ελέγχους του γερασμένου στόλου οχημάτων ενώ έρχονται και εντατικοί έλεγχοι από «Ράμπο» του υπουργείου Υποδομών και...