Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2013

Κουβέλης: «Υπάρχουν ακόμη μικρά αποστήματα φασισμού σε Στρατό και Αστυνομία»

Κουβέλης: «Υπάρχουν ακόμη μικρά αποστήματα φασισμού σε Στρατό και Αστυνομία»Nα προχωρήσει σε βάθος η έρευνα της Δικαιοσύνης προκειμένου να εντοπιστούν όλες οι οργανωμένες ομάδες ακροδεξιών στις Ενοπλες Δυνάμεις και την ΕΛ.ΑΣ ζητά ο Φώτης Κουβέλης, ο οποίος παράλληλα κατηγόρησε το Μαξίμου για αδράνεια που επιδείκνυε αρκετό καιρό στο θέμα της Χρυσής Αυγής.
«Η Δικαιοσύνη κάνει καλά τη δουλειά της, αλλά η έρευνα πρέπει να προχωρήσει σε βάθος και με ταχύτητα», δήλωσε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ στο ΣΚΑΪ, ενώ στη συνέχεια υπογράμμισε: «Υπάρχουν ακόμη μικρά αποστήματα (φασισμού) στις ένοπλες δυνάμεις και στα σώματα ασφάλειας, που όμως μπορεί να μεγαλώσουν - να μην γενικεύσουμε, μικροί αλλά υπαρκτοί θύλακοι».

Παράλληλα, ο κ. Κουβέλης ανέφερε πως δεν πρέπει να μετατραπεί η Χ.Α. και τα πρόσφατα γεγονότα σε «συντελεστή των εξελίξεων», ενώ υποστήριξε παράλληλα πως τα «στελέχη της ΝΔ και του Μαξίμου έπαιξαν με την ατζέντα της Χρυσής Αυγής».
Τέλος, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ επεσήμανε πως το κόμμα του είχε θέσει το θέμα «Χρυσή Αυγή» όσο συμμετείχε στην κυβέρνηση, ωστόσο «καθυστερούσαν τους φακέλους οι αρμόδιοι».
iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κομισιόν: Μεγαλύτερη η ύφεση της ΕΕ απ' ό,τι αναμενόταν

Η οικονομία της ΕΕ θα βιώσει φέτος βαθιά ύφεση ιστορικών διαστάσεων, τα σημάδια της ύφεσης φαινόντουσαν στις ήδη από τον Σεπτέμβριο του 2019...