Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2013

ΣΥΡΙΖΑ: Επιβεβαιώνεται καθημερινά η αναξιοπιστία του Γεωργιάδη


Picture 0 for ΣΥΡΙΖΑ: Επιβεβαιώνεται καθημερινά η αναξιοπιστία του Γεωργιάδη

Για μνημονιακή καταιγίδα στο χώρο της υγείας, που γίνεται όλο και πιο ανθυγιεινή για τον ελληνικό λαό, κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ, αναφερόμενος στη θέσπιση εισιτηρίου 25 ευρώ για εισαγωγή στα νοσοκομεία από 1ης Ιανουαρίου 2014.

«Ο πάντα πρόθυμος και με υπερβάλλοντα μνημονιακό ζήλο κ. Γεωργιάδης λειτουργώντας ως εγκάθετος της τρόικας επιβεβαιώνει καθημερινά την αναξιοπιστία του και είναι πλέον αρκετά προβλέψιμος αλλά και επικίνδυνος», σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Το νέο χαράτσι των 25 ευρώ από τον Ιανουάριο του 2014 για κάθε νοσηλεία στα δημόσια νοσοκομεία αποτελεί γεγονός, πάρα τα περί αντιθέτου του λεγόμενα του κ. Γεωργιάδη μόλις πριν
ένα μήνα αλλά και του προκατόχου του στο υπουργείο Υγείας κ. Λυκουρέντζου, ότι δεν θα χρειαστεί να εφαρμοστεί», υπογραμμίζει.
«Για μια ακόμη φορά και με κυνικό τρόπο επιλέγεται στο λάθος "μίγμα" και στη λάθος "συνταγή" τα θύματα να είναι η πλειοψηφία του ελληνικού λαού που στενάζει από τα βάρβαρα μέτρα και όχι αυτοί που πλουτίζουν και φοροδιαφεύγουν», προσθέτει.
voria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θεοδωρικάκος: Οι τρεις παρεμβάσεις υπέρ των ιδιοκτητών ακινήτων

Τρία μέτρα που ενισχύουν την κτηματαγορά ανακοίνωσε ο υπουργός Εσωτερικών κ. Τάκης Θεοδωρικάκος, στο 37ο Συνέδριο της ΠΟΜΙΔΑ, στο οποίο ...