Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Μιχελογιαννάκης από τη ΔΗΜΑΡ


http://newpost.gr/post/162693/aneksartitopoiithike-o-mixelogiannakis-apo-ti-dimar/

Την ανεξαρτητοποίησή του από τη Δημοκρατική Αριστερά, ανακοίνωσε σε συνέντευξη τύπου ο βουλευτής Ηρακλείου Γιάννης Μιχελογιαννάκης διαφωνώντας με την οικονομική πολιτική της ΔΗΜΑΡ και με το επερχόμενο πακέτο μέτρων.

Σύμφωνα με το cretalive.gr ανέφερε μεταξύ άλλων: «Επειδή θεωρώ ότι δεν εισακούσθηκα μέχρι τώρα στις τεράστιες προσπάθειες που έκανα για τα ηθικά εθνικά ισοδύναμα. Επειδή θεωρώ ότι τα δύο ενοχικά κόμματα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ δεν σεβάστηκαν τις κόκκινες γραμμές, τα ισοδύναμα και τη ρήτρα της ΔΗΜΑΡ. Επειδή θεωρώ ότι υπάρχει ελλειπής διαπραγμάτευση στο εξωτερικό για τα δίκαια αιτήματά μας. Επειδή θεωρώ ότι δεν έγινε η κατάλληλη  διαπραγμάτευση της ΔΗΜΑΡ, έστω και με εκβιασμό, για να πιέσει ώστε να εισακουσθούν οι προτάσεις της. Επειδή θεωρώ ότι τυχόν μελλοντικοί συμβιβασμοί αλλιώνουν και λυγίζουν τη δυνατότητα του βουλευτή με αποτέλεσμα να χάνει το δικαίωμα της ελεύθερης βούλησης, το οποίο είναι και συνταγματικά κατοχυρωμένο».

Παράλληλα, κατέληξε: «Έστειλα επιστολή στον Πρόεδρο της Δημοκρατικής Αριστεράς κ. Φώτη Κουβέλη και στον πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, όπου τους ζητώ να μην ανήκω πλέον στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Δημοκρατικής Αριστεράς και ότι παραμένω ως ανεξάρτητος Βουλευτής στο Ελληνικό Κοινοβούλιο».


Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης, εξάλλου στην τελευταία συνεδρίαση Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος κάλεσε τους διαφωνούντες να «ξεκαθαρίσουν» τη θέση τους στέλνοντας μήνυμα προς τον κ. Μιχελογιαννάκη αλλά και προς τον Οδυσσέα Βουδούρη.
newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΣΟΚ: Υπόμνημα στον Αρειο Πάγο για τη μη συμμετοχή των Σπαρτιατών στις ευρωεκλογές

Υπόμνημα στον Αρειο Πάγο, με το οποίο ζητά να αποκλειστούν οι Σπαρτιάτες στις προσεχείς ευρωεκλογές κατέθεσε το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ . Σύμφωνα με το...