Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Ομπάμα στηρίζει ο Κόλιν Πάουελ


Τον Μπαράκ Ομπάμα στηρίζει ο Κόλιν Πάουελ, ο πρώην υπουργός Εξωτερικών στη διάρκεια της προεδρίας του Τζορτζ Μπους και ο αρχηγός του αμερικανικού στρατού στον Πόλεμο του Κόλπου.

Ο Πάουελ δήλωσε σήμερα πως επικροτεί την προσπάθεια του Ομπάμα να δώσει ένα τέλος στον πόλεμο στο Αφγανιστάν και να
καταπολεμήσει την τρομοκρατία για αυτό και θα τον ψηφίσει στις προεδρικές εκλογές της 6ης Νοεμβρίου.
«Γι'αυτό πιστεύω ότι πρέπει να διατηρήσουμε την ίδια πορεία στην εξωτερική μας πολιτική, με τον ίδιο πρόεδρο», δήλωσε σε εκπομπή του «CBS».
Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών είχε ταχθεί με το μέρος του σημερινού προέδρου των ΗΠΑ και το 2008.
Αναφερόμενος στον αντίπαλο του Ομπάμα, Μιτ Ρόμνεϊ, ο Πάουελ είπε πως δεν είναι σίγουρος ποια εξωτερική πολιτική θα ακολουθούσε ως Πρόεδρος, καθώς τα σχέδιά του «αλλάζουν διαρκώς».

Ο Πάουελ τόνισε επίσης, ότι διαφωνεί και με την οικονομική πολιτική που προτίθεται να υιοθετήσει ο ρεπουμπλικανός υποψήφιος. «Όσον αφορά τον προϋπολογισμό, ο Ρόμνεϊ σχεδιάζει να μειώσει τους φόρους και να συμπληρώσει τα έσοδα με άλλους τρόπους, όμως αυτά που έχει πει έως τώρα, δεν είναι αρκετά για να καλύψουν το κενό που θα δημιουργηθεί στα δημόσια έσοδα ούτε τα έξοδα για τις αμυντικές δαπάνες».
TA NEA online

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Άρχισε η υποβολή των φορολογικών δηλώσεων – Αυτόματη η διαδικασία για μισθωτούς και συνταξιούχους

Τις φορολογικές δηλώσεις για τα εισοδήματα που αποκτήθηκαν το 2023 άρχισε να «υποδέχεται» από χθες το βράδυ και μέχρι τις 26 Ιουλίου το taxi...