Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Τατσόπουλος: «Μιχαλολιάκε, δεν είσαι Ολυμπιακός. Φασίστας είσαι.»



Ο Πέτρος Τατσόπουλος, βουλευτής στο ΣΥΡΙΖΑ και συγγραφέας, μέσω της σελίδας του στο Facebook σχολίασε την αναφορά που έκανε χθες το βράδυ ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος σχετικά με τις στολές της Χρυσής Αυγής.
Συγκεκριμένα, όταν ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Μπογδάνος σε εκπομπή του ΣΚΑΙ αναφέρθηκε στις μπλούζες της Χρυσής Αυγής που αναγράφουν συνθήματα όπως "Να ξεβρομίσει ο τόπος", "να πάρουμε τους δρόμους", ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής απάντησε:
"Όπου βλέπεις να φοράνε ομοιόμορφες φανέλες δίπλα στο γήπεδο του Ολυμπιακού είναι τάγματα εφόδου; Γιατί δεν απαντάς ρε χριστιανέ του Θεού; Άσε τη σάλτσα, ωχ! Παρακάτω θα πηγαίνεις γιατί δεν μπορείς να σταθείς πουθενά!".

Ο Πέτρος Τατσόπουλος απάντησε στον κ. Μιχαλολιάκο γράφοντας στην προσωπική του σελίδα στο facebook:
"Μιχαλολιάκε. Άκου με, παιδί μου. Ακου με προσεχτικά. Επειδή ξέρω ότι σε απασχολεί. Το μπέρδεμα με τις φανέλες. Στου Καραϊσκάκη. Πρόσεξέ με, παιδί μου. Μια φορά θα το πω. Δεν θα το επαναλάβω. Πρόσεξε. Δεν είσαι Ολυμπιακός. Φασίστας είσαι."
sity press

1 σχόλιο:

  1. o olympiakos einai gematos fasistes des file moy fanatic-ery8roleykes straties adelfopoihseis me alla fasistika stoixia tis eyrwphs opos germania kai italia des giati den phge tyxaia kai meta mhla file m

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Στις αγορές το Ελληνικό Δημόσιο με 30ετές ομόλογο

Σε νέα έκδοση ομολόγου 30ετούς διάρκειας προχωρά το Ελληνικό Δημόσιο , για πρώτη φορά μετά το 2021, με το μέγεθος της νέας έκδοσης να εκτιμ...