Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Κεγκέρογλου: Ούτε εγώ θα ψηφίσω τα εργασιακά


Την άποψη ότι δεν πρέπει να ψηφιστούν τα μέτρα για τα εργασιακά εξέφρασε σε συνέντευξη του ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Βασίλης Κεγκέρογλου. Ο βουλευτής Ηρακλείου μιλώντας στο ραδιόφωνο "Στο Κόκκινο 105,5" σημείωσε πως τα εργασιακά : «Δεν πρέπει να μπαίνουν ως προαπαιτούμενα, γιατί είναι πέρα από τα συμφωνηθέντα του Φεβρουαρίου, δεν είναι ψηφισμένα. Κακώς κάποιες δυνάμεις λένε «μα αφού τα ψηφίσατε, γιατί αντιδράτε τώρα;», δεν είναι ψηφισμένα. Και να μην αδυνατίζουν τη θέση της Ελλάδας, η οποία είναι έτσι κι αλλιώς αδύνατη, αλλά γίνεται περαιτέρω αδύνατη. Δεν είναι ψηφισμένα και δεν πρέπει να ψηφιστούν».
 Συνέχισε επισημαίνοντας ότι στο πακέτο των μέτρων δεν πρέπει να μπει το πακέτο των εργασιακών και πρόσθεσε: "Αλλά αν μπει, δεν θα ψηφιστεί, τουλάχιστον το πιστεύω, από την πλειοψηφία των βουλευτών. Εγώ αυτή την εκτίμηση έχω».

Σε σχέση με το αν θα ψηφίσει τα δημοσιονομικά απάντησε: "Δεν έχω αποφασίσει τι θα κάνω, αλλά έχουμε μια συλλογική διαδικασία της κοινοβουλευτικής ομάδας κι από εκεί και πέρα είναι κι η προσωπική στάση του καθενός».
proto thema online

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η σημασία της αναδιάρθρωσης του χρέους το 2012 - Η συμβολή του Τσαρλς Νταλάρα

Η αναδιάρθρωση του ελληνικού δημοσίου χρέους που συντελέστηκε το 2011 - 2012 εξακολουθεί να είναι επίκαιρη, κρίσιμη και ενεργός. Οι διεθνείς...